Job Details

DKTV Anlæg søger Projektleder

Trives du med at jonglere mange bolde i luften samtidig? Kan du styre et projekt fra start til slut med interessenter, økonomi og tidsplaner? Har du motivationen for at være med til at bygge noget stort op? Har disse spørgsmål vakt din interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Driv projekter i DKTV Anlæg
I vores Brownfield afdeling har vi brug for en dygtig medarbejder, der kan være ansvarlig for den daglige ledelse af projekter, som vil bestå af fiberudrulnings cluster på Sjælland. Du vil have det overordnet projektansvar for dine tildelte projekter, hvis daglige drift styres af en formand og medarbejdere. Ledelse og overblik er en vigtig ting for dig og at overholde deadlines tager du seriøst, samt varetagelse af vores interessenter.

Faglige kvalifikationer

 • Erfaring med styring af graveopgaver
 • Erfaring med projektledelse og interessenthåndtering.
 • Økonomisk forståelse (omkostning, omsætning, dækningsgrad, dækningsbidrag)
 • Erfaren i brug af Office 356, samt generelt flair for IT på brugerniveau
 • Kørekort
 • Vejen som arbejdsplads

Samarbejde er din spidskompetence  
Vi leder efter en med viljen og motivation til at skabe resultater igennem andre. Om du autodidakt eller uddannet spiller ingen rolle for os, vigtigst er, at du tidligere har arbejdet med projekter og projektledelse. Du bør være god til at koordinere dit team og have styr på dine deadlines. Du har et positivt sind og besidder evnen til at være en god og tillidsfuld kollega. Det at tilegne sig ny viden er intet problem, og du er hjemmevant i hele Officepakken. Du behersker dansk i både skrift og tale. Hos DKTV Anlæg tror vi på, at vi er ”stærkere sammen”. 

Kom godt fra start  
Et spændende HR-job med mulighed for både deltid og hjemmearbejde, hvis det ønskes. Vi tilbyder dig en grundig oplæring i opgaverne og et intro-program hvor du kommer til at indgå i en buddy-ordning. Du vil indgå i et team med fagligt dygtige og motiverede kolleger, med en uformel omgangstone.

Ansat i DKTV
Vi tilbyder dig en grundig oplæring i opgaverne. Som en del af vores introprogram vil du komme til at indgå i en buddyordning for at sikre, at du kommer bedst muligt fra start i din nye rolle. Vi har højt til loftet med en uformel omgangstone, hvor vi vægter et ordentligt arbejdsklima højt. Løn efter erfaring og kvalifikationer. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Entreprisechef, Per Frederiksen, på mobil 42923788. Vi
Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning og CV i dag, da vi løbende indkalder til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig!

 • Ansøgningsfrist: 01-06-2023

   

 • Kontaktperson: Per Frederiksen

             

 • Arbejdssted: Ledreborg Allé 118G, 4000 Roskilde

   

 • Ansøgning: Brug linket til venstre for at søge stillingen

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos DKTV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
DKTV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.