Job Details

TDC Alarmnet søger Key Account Manager 

Brænder du for rådgivning og salg?
Kan du kommunikere med beredskaber, Installatører, rådgivere og risikokoordinatorer på alle niveauer? Kan du vedligeholde og udvikle eksisterende porteføljer, inden for området ”Alarmtransmission”? Er samarbejde, rådgivning og loyalitet nogle af dine spidskompetencer? Hvis du kan svarer ja til disse spørgsmål, er du måske den, vi søger.

TDC Alarmnet søger en Key Account Manager til teknisk salg og rådgivning af vores Alarmnet kunder på Fyn og i Jylland. Salget vil primært bestå af en fast produktportefølje. Du skal kunne opbygge langvarige og tillidsfulde relationer til dine kunder og interessenter. Derudover skal du være teknisk stærkt funderet, og have lysten til at drive et salg lige fra projektering, tilbudsgivning og rådgivning i produkter og regulativer, samt opfølgning.

Netværk er naturligt for dig
Som Key Account Manager kommer du til at have med mange interessenter at gøre, såvel interne som eksterne. Du skal derfor kunne lide at netværke og formidle løsninger. Du skal primært arbejde med at sælge, formulere og kommunikere omkring løsninger til alarmtransmission i et reguleret marked. Du vil løbende skulle ajourføre den aktuelle pipeline. Du vil indgå et tæt samarbejde med vores salgsafdeling, salgskoordinator, udviklingsafdeling samt produkt- og markedschef, hvilket kræver, at du trives med at arbejde i mindre teams. Derudover har vi en forventning om, at du kan arbejde i et fortroligt miljø, og sikrer overholdelse af GDPR i vores systemer, processer og projekter.

Din hverdag 
Du bliver en del af opbygningen og lanceringen af det nye TDC Alarmnet, hvor du får muligheden for at sætte dit eget præg på hverdagen og arbejdsgangen. Vi er et mindre team, der arbejder tæt sammen om at sikre de bedste oplevelser for vores kunder, og der er ikke langt fra idé til handling.
Dine arbejdsdage vil ikke ligne hinanden, dog vil nogle elementer gå igen. Det drejer sig blandt andet om at skulle sikre en god overlevering til vores salgskanaler og partnere, løbende at afholde kundemøder med vores eksisterende partnere og kunder. Du har evnen til at sætte dig i kundens sted og lytte til deres ønsker, fordi du ved, at deres oplysninger er vigtige for at kunne udarbejde den helt rigtige løsning til dem. I nogle tilfælde skal du også deltage i træning, undervisning og indlæg hos forskellige fag- og interesseorganisationer, for at kunne støtte op om vores partnere. Vi forventer, at du tager ansvar for både store og mindre opgaver. Vi ser gerne, at du har erfaring indenfor salg og rådgivning inden for installations- og sikringsbranchen, og gerne med kendskab til AIA og ABA.

Hvem er du?
Du kan lide at have travlt og formår at holde hovedet koldt. Derudover er du god til at strukturere og koordinere dit daglige arbejde. Du besidder en god portion humor, vi har nemlig rigtig højt til loftet. Vi sætter pris på, at du er en god og omgængelig kollega, som ynder at gøre en ekstra indsats for holdet. Eventuel modstand tager du med et smil på læben og løser udfordringen i samspil med dine kollegaer.

Vi tilbyder
En spændende hverdag i en virksomhed, der vokser dag for dag. Vi har mange dygtige kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig.  Vi går meget op i, at alle skal føle sig som en del af holdet. Derfor er et godt arbejdsklima et vigtigt parameter for os. Vi tror på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder løn og vilkår efter kvalifikationer og erfaringer. Send allerede din ansøgning i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktchef, Martin Hagedorn Jacobsen, på tlf.: 2877 0468.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund mv. til at søge stillingen.

Vi gør desuden opmærksom på at ansættelsen forudsætter sikkerhedsgodkendelse hos både PET og FE.

  • Ansøgningsfrist: 31-05-2023

     

  • Kontaktperson: Martin Hagedorn Jacobsen

               

  • Arbejdssted: Sletvej 30, 8310 Tranbjerg

     

  • Ansøgning: Brug linket til venstre for at søge stillingen