Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Deployment Specialist

Vi søger en Deployment Specialist, med en solid erfaring inden for projektimplementering til vores Project Delivery afdeling i Aarhus.  

Afdelingsprofil

Project Delivery består af både Project Managers og Deployment specialister, og vi har til formål at sikre at projekter leveres til den aftalte tid, økonomi, kvalitet og til kundens tilfredshed.

 

Project Delivery er en del af et større projektorganisation, og vi samarbejder meget tæt med øvrige afdelinger i TDC Hosting. Vi assisterer desuden med at analysere og løse driftsmæssige problemstillinger, og yder vores assistance i forbindelse med presales og andre kundevendte aktiviteter såsom tekniske workshops. Størstedelen af vores leverancer er Microsoft baserede løsninger, baseret på Windows platforme.

 

Project Delivery har et tæt samarbejde med et konsulenthus i Ungarn, og samarbejdet er vigtigt i forhold til at opnå fleksibilitet i vores leverancer.

 

Ansvar & opgaver

Som Deployment Specialist er du med i hele projektforløbet. Du er løsningsansvarlig på de projekter, du er tilknyttet, og du følger projektet fra design, implementering og overdragelse til drift. Du fungerer derfor både som sparringspartner for kunden og kundens tredjepart indtil løsningen idriftsættes. Du formår at lytte aktivt, og du kan omsætte kundens behov til den bedste tekniske løsning.

 

Der vil være implementeringsprojekter for både eksisterende og nye kunder, samt dokumentation heraf. Som løsningsansvarlig har du indflydelse på en given løsnings endelige design og dine estimater vil ligge til grund for projektets tidsplan.

 

Faglige kvalifikationer
Du har bred viden og praktisk erfaring med implementering af MS Windows baserede løsninger og følgende teknologier ikke er fremmede for dig: Microsoft OS, Middelware (primært Exchange), Citrix XenApp, PowerShell, Netscaler, generel forståelse for netværk herunder kendskab til Palo Alto  og virtualisering (Hyper-V/VMware). Er du certificeret inden for et eller flere af områderne er det et plus, men det er ikke et krav. Du evner at tænke i muligheder og er løsningsorienteret af natur.

 

Vi forventer, at du løbende holder dine kompetencer ved lige og du deler gerne ud af din viden. På den måde er du med til at videreføre det høje tekniske niveau i TDC Hosting.

 

Personlige kompetencer

Du er en moden person, der har gennemslagskraft og en naturlig selvsikkerhed. Du er i stand til at planlægge dine og teamets opgaver til et niveau, hvor projektlederen kan udarbejde en realistisk tidsplan og derved sikre den samlede leverance. Du arbejder selvstændigt, udviser initiativ og tager ansvar for dine opgaver. Du er imødekommende og forstår at formidle din faglige viden både til kunder og dine kompetente kolleger.

 

Du vil blive en del af en afdeling, som værdsætter samarbejde og sparring meget højt. Atmosfæren er uformel og du får en høj grad af frihed.

 

Vi forventer, at du bidrager til at løfte afdelingen på forskellige områder. Det kan fx være i forhold til yderligere automatisering og løbende effektivisering af de processer og best practices, vi arbejder ud fra.

 

Derudover er du:

 • Løsningsorienteret
 • Analytisk
 • Struktureret og vedholdende
 • Velformuleret på engelsk og dansk i både skrift og tale
 • Positiv og serviceminded
 • God til at samarbejde
 • Handlekraftig

Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau
Vores kerneværdier er kompetence, hjælpsomhed, handlekraft og nysgerrighed. Og det er ikke bare noget vi siger. I praksis betyder det, at vi er skarpe på vores fagområder og parate til at investere, hvis det gør dit arbejde lettere og styrker løsningen. Det betyder også, at vi altid er klar til at hjælpe dig igennem pressede situationer - og at vi forventer det samme fra dig. Endelig betyder det, at vi hellere handler nu end om en halv time. Også selvom kravet om akut handling måske kommer lidt ubelejligt.

Hos TDC Hosting er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde.

Du får løn, der matcher dine kvalifikationer samt en attraktiv pensionsordning og helbredsforsikring.

Vi er en virksomhed i vækst med store ambitioner og lyst til at forandre og forbedre os til gavn for vores kunder.

 • Ansøgningsfrist:

  15-01-2017

 • Kontaktperson:

  Annette Lading, Manager, Project Delivery - anla@tdchosting.dk

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDCH

TDC Hosting er et selvstændigt brand i TDC koncernen. Vores hovedkontor ligger i Slet ved Aarhus. De seneste 10 år har vi været i konstant vækst, og i dag har vi en omsætning på over en halv mia. DKK. I 2004 havde vi 50 medarbejdere – i dag har vi over 300 medarbejdere.

TDC Hosting tager ansvaret for driften af forretningskritisk it hos en lang række danske og internationale virksomheder. Vi er den aktør i markedet, der har de services, markedet efterspørger, og vi kan arbejde dynamisk og på tværs af egne og 3. parts platforme takket være tværgående viden og kompetencer. Vi differentierer os på en unik kombination af fleksibilitet og agil kundetilpasning samt sikkerhed og tryghed via modne processer. Vores medarbejdere er fagligt tunge med bred og massiv driftserfaring på tværs af systemer og løsninger. Vi er den lille virksomhed, der har vokset sig stor, og undervejs har vi opbygget erfaring og operationel viden – det betyder, at vi i dag har stor kundeforståelse og en stærk virksomhedskultur.