Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Studentermedhjælper til Regional Sales, YouSee

Start din karriere i en dynamisk salgsorganisation

Har du lyst til at starte din karriere
og sætte dit præg på salget i YouSee Regional Sales. Du har lysten til at lære og kompetencerne til at være med til at udvikle og drive vores helt nye set-up for event set-up der anvendes i en lang række af vores forskellige salgs- og marketingaktiviteter. Så er du måske vores nye studentermedhjælper i YouSee Regional
Sales

Kort om stillingen:

Du kommer til at blive en del af organisationen Sales, nærmere betegnet Regional Sales. Afdelingens vigtigste opgave, er at udvikle og drive en regional og lokal salgsindsats i YouSee. Det sker i tæt samarbejde med en række såvel interne som eksterne samarbejdspartnere såvel kommercielle som tekniske samarbejdspartnere.

Du kommer til at arbejde integreret i regional sales teamet med forskellige typer af salgs- og marketing-opgaver med særligt fokus på kundearrangementer bl.a gennem brug af forskellige event set-up’s. 

Dine arbejdsopgaver:

Du kommer tæt sammen med event manageren og får et selvstændigt ansvar for planlægning og opfølgning på forskellige kunderelaterede arrangementer.

 • Opgaverne omfatter bl.a.

  Løbende opdatere eventbudget med indtastning af faktisk afholdte omkostninger samt budgetteret planlagte aktiviteter
 • Løbende bestilling af giveaways til brug for events – både YouSee events, men også kontakt til vores 10 mest anvendte programleverandører for at få andel af deres store sortiment af giveawaysPraktisk hjælp ved afvikling af store og mindre kundearrangementer
 • Modtage og viderebearbejde konkrete briefings på mindre kundearrangementerBriefe samarbejdspartnere ift. gennemførsel af mindre kundearrangementer (YouSee stand, teknik, praktik, forplejning, entertainment,
  programleverandører)
 • Booking af locations til mindre kundearrangementerBesigtige locations for mindre kundearrangementer (tage fotos, vurdere kvalitet og praktiske forhold på location ift. eventet)Indkalde til og afholde løbende status- og kvalitetssikringsmøder med O-Kunde konsulenter på mindre kundearrangementerDerudover assistere YouSee Event Manager med løbende praktiske eventopgaver i forbindelse med udvikling, gennemførsel og opfølgning på events

Vores forventninger til dig:

Det er vigtigt, at du har en positiv, kreativ og struktureret tilgang til opgaveløsning. Du skal have lyst til at arbejde med at udvikle og afvikle events og et mindset hvor det at gøre sig umage i opgaveløsningen – hver gang – er en del af det naturlige mindset. Du skal have en empatisk tilgang i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.

Det er afgørende, at du kan arbejde meget selvstændigt, men også naturligt at kunne indgå med værdi og respekt i et stort fællesskab. Du formår at kunne prioritere opgaver, så der leveres som aftalt, og at der ikke falder opgaver på gulvet. Du skal også kunne stå fast/være tro på en vedtaget beslutning og koncept, ift. til at interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du skal kunne udarbejde konceptbeskrivelse, tidsplaner og budget.

Du skal være indstillet på at der vil forekomme arbejde på ”skæve” tidspunkter ift. møder samt afvikling af events (herunder aften- og weekendarbejde).

Det er vigtigt, at du er rutineret bruger af excel og power point.

Stillingen vil være på 15-20 timer ugentligt (dette aftales nærmere ved ansættelse). 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 15. januar 2017, men søg gerne før da ansøgningerne behandles løbende. Send din ansøgning ved at klikke " på www.tdcgroup.com/career. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Arbejdssted: Århus. Har du spørgsmål, så ring til Event Manager Thorkild Toftgaard tlf. 29620206. 

     
 • Ansøgningsfrist:

  15. januar 2017

 • Kontaktperson:

  Event Manager, Thorkild Toftgård, Tlf. 2962 0206.

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Århus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.