Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Vi vokser... og skal bruge endnu en Team Manager til vores dansktalende call center i Flensborg.

Er du klar til at skabe 18 succeshistorier ud af 18 Customer Agents? Opgaven er at levere verdensklasse kundeoplevelser og mersalg til eksisterende kunder. Vi søger lige nu en leder til vores Call Center i Flensborg på Rathausstrasse 17. 24937 Flensborg. 

Du får ansvar for dit eget team på ca. 18 Customer Agents, der primært håndterer indgående kald fra vores eksisterende kunder og potentielt nye kunder.  

Kundeoplevelsen er det altoverskyggende for os i youSee, i den forbindelse er din opgave at sikre, at dit team leverer salgsresultater med kvaliteten helt i top.

Vi tror på den nære ledelse, så hos os leder man ikke sine medarbejdere bag sin skærm. Som Team Manager er du tæt forbundet med dit team. Du holder personlige opfølgnings- og performancesamtaler, du afholder tavlemøder, gruppemøder og briefings/informationsmøder, og vigtigst af alt bruger du dig selv som inspirator og den der skaber gejst i en spændende og til tider lidt hektisk hverdag.

At være Team Manager hos os betyder at man sætter samarbejdet med andre mennesker højest, og at det motiverer en at spille andre mennesker stærkere. Hver dag!

Derudover får du en vigtig opgave som personaleleder. Det er således dit ansvar at sammensætte teamet optimalt og hente nye kompetencer ind, hvis det er nødvendigt, skabe et inspirerende arbejdsmiljø og i det hele taget sørge for, at dine medarbejdere er glade og tilfredse. Du kan se frem til at få en tempofyldt hverdag, hvor du konstant står over for nye opgaver. Samtidig kan du glæde dig til at blive udfordret fra allerførste dag og få sat fart på din faglige udvikling.   

Kommunikation og samarbejde 

Du har erfaring med salg og ledelse og med dine stærke kommunikationsevner og din personlige gennemslagskraft formår du at motivere dine medarbejdere, så de rykker sig, og drive hele teamet frem til at blive en succes.  

Du er energisk, ambitiøs og omstillingsparat, hvilket bl.a. betyder, at du trives i et dynamisk miljø, hvor kravene er lige så høje, som mulighederne er mange. Med din resultatorienterede og respektfulde lederstil er du desuden i stand til at balancere dit fokus perfekt mellem salg, kvalitet og trivsel.  

Endelig har du en knivskarp analytisk sans, så du kan se sammenhængene mellem indsats og resultater og dermed vælge de rigtige knapper at skrue på for at få kundeoplevelsen, salgsresultaterne og medarbejdertilfredsheden til at stige.  

Du vil blive en del af et team på i alt 6 teamledere inkl. dig selv som aktivt bruger hinanden til sparring, udvikling og feedback. Det er afgørende, at du ønsker at bidrage aktivt til teamets udvikling og dynamik.  

OBS! Vi betjener kun danske kunder, og alt kommunikation i centeret foregår på dansk!   

 

Ansøgning og kontakt 

Ansøgningsfristen er den 21.05.2017 Send din ansøgning ved at klikke "Søg stillingen". Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. 

 

 

 •  

 • Startdato: 1. aug 2017 

 • Ansøgningsfrist: 21. maj 2017

 • Kontaktperson:

  Operations manager, Mads Salling, Tlf: 22 34 22 54

 • Arbejdssted:

  Rathausstrasse 17. Flensborg

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.