Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Leder til HR Services

Har du lyst til at sætte HR på agendaen, og er du klar til arbejde med HR på operationelt niveau? TDC Hosting står over for en spændende transitionsperiode, hvor vi skal etablere os som en selvstændig virksomhed, og vi får brug for at etablere en HR-funktion, som vil få en central rolle i organisationen.

Du bliver en del af Finance & Administration
HR Services er en nyoprettet funktion, og dækker foruden HR vores Business Support, der varetager administration og sikrer at dagligen fungerer for vores medarbejdere. Du får ledelsesansvaret for to medarbejdere, og vil blive en del af ledelsesteamet i Finance & Administration, som bl.a. varetager opgaver inden for finans, controlling, bogholderi og indkøb. Vi har en uformel omgangstone, men vi sætter professionalisme og handlekraft i højsædet.

Ansvar og opgaver
Du bliver en succes i jobbet som leder i HR Services, hvis du formår at sætte god ledelse og HR på ledelsens agenda, og hvis du samtidig kan bidrage til udførslen af de administrative opgaver. Du bliver en vigtig brik i den fortsatte udvikling og vækst, og opgaverne vil være varierende karakter:

 • Opbygning af en HR enhed med effektive processer

 • HR juridisk sparringspartner for lederne

 • Administrere overenskomster og lokalaftaler

 • Udvikling af medarbejderpolitikker og retningslinjer

 • Produktion og administration af ansættelseskontrakter, advarsler, opsigelser mm.

 • Uddannelses- og kursusadministration

 • Forandringskommunikation

 • Bidrage til rekrutteringsprocessen fra A til Z

 • Assistance til lønningsbogholderiet

På sigt vil HR udviklingsrelaterede projekter som fx leder- og medarbejderudvikling, organisationsudvikling, employer branding også kunne komme på tale, men i første omgang er fokus på personaleadministration.

Dine faglige kvalifikationer
Du har gerne en relevant lang- eller mellemlang videregående uddannelse bag dig. Du har flere års hands-on erfaring med personaleadministration, har et solidt kendskab til personalejura og du er vant til arbejde med administration af overenskomster. Du har gerne ledelseserfaring og mestrer situationsbestemt ledelse. Har du en certificering inden for persontest, fx Saville Consulting Wave, er det en fordel.

Dine personlige kompetencer

Du er vant til at arbejde i et effektivt og operationelt miljø, hvor dagligdagen er afspejlet af mange forskelligartede opgaver. Du er empatisk, og forstår at kommunikere med, og skabe gode relationer til, forskellige mennesketyper på alle niveauer i organisationen. Du er troværdig og indbyder til fortrolighed. Du formår at skabe overblik i en hektisk hverdag, og har et højt energiniveau. Du har gennemslagskraft, og du formår at gøre HR relevant i dagligdagen på en måde, der skaber værdi for forretningen.

 

Vi tilbyder dig et højt fagligt niveau

Denne stilling er noget for dig, hvis du brænder for at arbejde med passionerede mennesker. Dine kolleger i TDC Hosting er selvkørende med et højt fagligt niveau.

I TDC Hosting er vores kerneværdier kompetence, hjælpsomhed og handlekraft. Og det er ikke bare noget vi siger. I praksis betyder det, at vi er skarpe på vores fagområder og parate til at investere, hvis det gør dit arbejde lettere og styrker kundens løsning. Det betyder også, at vi altid er klar til at hjælpe dig igennem pressede situationer - og at vi forventer det samme fra dig. Endelig betyder det, at vi hellere handler nu end om en halv time. Også selvom kravet om akut handling måske kommer lidt ubelejligt.

Hos TDC Hosting er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde.

 • Ansøgningsfrist:

  02-04-2017

 • Kontaktperson:

  Troels Jessen, CFO - trj@tdchosting.dk

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDCH

TDC Hosting er et selvstændigt brand i TDC koncernen. Vores hovedkontor ligger i Slet ved Aarhus. De seneste 10 år har vi været i konstant vækst, og i dag har vi en omsætning på over en halv mia. DKK. I 2004 havde vi 50 medarbejdere – i dag har vi over 300 medarbejdere.

TDC Hosting tager ansvaret for driften af forretningskritisk it hos en lang række danske og internationale virksomheder. Vi er den aktør i markedet, der har de services, markedet efterspørger, og vi kan arbejde dynamisk og på tværs af egne og 3. parts platforme takket være tværgående viden og kompetencer. Vi differentierer os på en unik kombination af fleksibilitet og agil kundetilpasning samt sikkerhed og tryghed via modne processer. Vores medarbejdere er fagligt tunge med bred og massiv driftserfaring på tværs af systemer og løsninger. Vi er den lille virksomhed, der har vokset sig stor, og undervejs har vi opbygget erfaring og operationel viden – det betyder, at vi i dag har stor kundeforståelse og en stærk virksomhedskultur.