Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

TilbageSales Agent

Kan du tale med alle? 

Det kræver mere at arbejde i et kundecenter, end mange måske lige går og tror. Du skal kunne tale med alle slags mennesker - forstå deres situation og hjælpe dem på rette vej. Lige meget om stemmen i røret er fra Britta, Özkel, Søren eller Irma. Og så skal du kunne holde hovedet koldt - selv hvis det brænder på i telefonen. Så hvis du har dine talegaver i orden og er klar over, hvordan du bruger dem til at skabe resultater, er et job hos YouSee Sales måske noget for dig. 

Salg til både eksisterende og nye kunder 

Dine arbejdsopgaver: 

 • Ringe ud til eksisterende og potentielle kunder  
 • Finde ud af hvilke behov de har og matche det med relevante YouSee produkter 
 • Give vores kunder den bedste kundeoplevelse 

Kom med på et hold af mere end kolleger 

Vi har et unikt og sjovt arbejdsmiljø. Hos os bliver du en del af en afdeling, som gør jobbet til mere end et arbejde. Hver måned afholder vi Wall of Fame kombineret med fredagsbaren, hvor vi hylder månedens bedste medarbejdere. Derudover afholder vi løbende en masse sociale aktiviteter.  

Om YouSee Akademiet - gennemtænkt udvikling af dine evner 

Vi sørger for, at der er plads til den, du er og til din udvikling. Derfor sikrer vi, at du får den træning og uddannelse, der skal til, så du hele tiden udvikler dig og skaber succes i dit job. På vores YouSee Akademi får du en personlig udviklings- og karriereplan. Igennem et fastlagt uddannelses forløb bliver du klædt godt på omkring salgsteori, kundetyper samt udvikler dine egne personlige evner.  

Få erfaring du kan bruge resten af livet! 

Vi leder efter dig, som vil gå et ekstra skridt for at få kunderne til at føle din energi og begejstring for YouSee og vores fede produkter. Hvis du har lyst til at sammensætte nye gode løsninger for kunderne, vil vi gerne have dig med på vores hold. I Vores Sales-team kan du nemlig bruge din energi og karisma til at skabe resultater. Som Sales Agent opnår du kompetencer inden for bl.a. kommunikation og salg, som du kan bruge i din fremtidige karriere.  

Er du vore nye salgstalent? 

Du skal have lyst til salg gennem den gode kundeoplevelse og til at opnå ambitiøse mål i hverdagen. Du skal kunne forstå kundernes behov og kunne overbevise dem om, at vi har det helt rigtige produkt til dem. Samtidigt skal du have mod på et job, hvor bonusordning, præmier og indbyrdes konkurrence er en del af vores dagligdag.  

Praktiske informationer 

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer per uge. Du får en høj timeløn samt provision oveni uden loft. Arbejdsstedet er centralt placeret på Munke Mølle Stræde 4. i Odense. 

Ansøgning og kontakt 

Har du energien og evnerne til at blive en succes, så send hurtigst muligt din ansøgning ved at klikke "SØG STILLINGEN". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige profil. 

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte YouSee Rekruttering på mail: CR-rekruttering@tdc.dk 

 • Ansøgningsfrist:

  26. marts 2017

 • Startdato: 24. april 2017

 • Kontaktperson:

  YouSee Rekruttering på mail: CR-rekruttering@tdc.dk             

 • Arbejdssted:

  Munkemølle Stræde 4, Odense

 • Ansøgning:

  Brug links'ne til venstre for at søge stillingen

    youSee

Hos youSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.