Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Teknisk salgskonsulent - Dansk Kabel TV 

Dansk Kabel TV søger

Teknisk salgskonsulent

 

Vi søger en teknisk salgskonsulent, der vil være Antenneforeningens Ven – ligesom resten af os i Dansk Kabel TV.

 

Du får ansvaret for tilbudskalkulation på coax- og fibernetværk og får mulighed for at sætte et væsentligt præg på afdelingen og den videre vækst. Kernen i din succes ligger i din grundige indsigt i tegninger og udbudsmateriale forud for din kalkulation. 

 

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Tilbudsgivning på coax-, og fibernetværk.

 • Besvare og håndtere udbud fra rådgivere og bygherrer

 • Kontaktperson og opfølgning på eksisterende udvalgte nøglekunder, herunder ansvar for at fastholde langsigtede kundeforhold.

 • Etablere en fyldig overlevering af projekterne til de udførende afdelinger, herunder lejlighedsvis yde support under projekternes udførelse.

 • Samarbejde proaktivt med de øvrige medarbejdere omkring afdelingens opgaver

Du har erfaring fra en lignende rolle, hvor udarbejdelse af tilbud og beregning har været kernen i jobbet. Samtidig har du kendskab til og forståelse for opbygning, design og drift af netværk – meget gerne i antenneforeninger. Du har en teknisk baggrund som elektriker eller lignende og kender krav og specifikationer til antenneanlæg.

Som person formår du at arbejde selvstændigt, men også i høj grad at samarbejde med sælgere fra Dansk Kabel TV og YouSee samt vores entrepriseafdelinger. Du får reference til regionchef Torben Wulff og bliver en del af et team med teknisk-salgskonsulenter og sælgere. Dit arbejdssted bliver i København.

 

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en uformel virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling. Er du interesseret, så send din ansøgning senest den 31. marts 2017. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt regionchef Torben Wulff på telefon 40 45 25 15.

 

 • Ansøgningsfrist:

  31. marts 2017

 • Kontaktperson:

  Regionschef Torben Wulff, tlf. 40 45 25 15 eller twu@danskkabeltv.dk           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

Dansk Kabel TV leverer alle installationer på antenneanlæg, bolignetværk, fiber samt el-installationer. Vi tilbyder derudover ydelser indenfor sikring og sikkerhed og netværk. Dansk Kabel TV betjener ligeledes boligforeninger med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg, og arbejder med en vision om at være ”Foreningernes Ven”. Dansk Kabel TV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger 480 medarbejdere – heraf ca. 240 teknikere.