Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Salesforce Specialist 

Stærk Salesforce Specialist søges til TDC Group!

Vil du være med til at gøre den digitale fremtid til virkelighed?

Vi mangler de rette kompetencer for at kunne løfte Danmarks største leverandør af kommunikations- og underholdningsløsninger til nye højder, og sætter derfor massivt ind i ”byggeriet” bag facaden. Hvis du har solid erfaring med Salesforce, så er det dig, vi inviterer med på rejsen mod fremtidens digitale univers.

 

Vi leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Det kræver, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Vi er drevet af nytænkning, skarpe idéer og arbejder altid mod at gøre det komplicerede enkelt. For at vi kan lykkes, skal der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe stærke resultater i høj frekvens.

 

Afdelingsprofil:

Du bliver en del af Sales og Support, som er en IT afdeling med 50 dedikerede medarbejdere fordelt på to teams. Afdelingen består af IT-arkitekter, Tester, Udviklere, Business Analyst, projektledere og teamledere.

Vi har ansvaret for TDC Erhverv og YouSee’s CRM systemer samt en del af tilbud- og ordre-systemerne. En central opgave for afdelingen er at sikre, at vores systemer og nye løsninger implementeres i overensstemmelse med de strategier og roadmaps, som er fastlagt i samarbejde med Enterprise Architect-gruppen. Det overordnede mål er en effektiv IT-understøttelse af forretningsstrategien herunder at reducere systemkompleksiteten, sikre kvaliteten i vores leverancer og drift på systemerne samt at medvirke til at reducere Time-To-Market.

Afdelingen leverer sparring, quotations, designs, builds og tests i tæt samarbejde med forretningen og resten af IT, øvrige afdelinger i IT Development samt vores underleverandører (ex. Salesforce.com, Apttus, Accenture og TCS). Opgaverne, som teamet løser, er alt fra mindre rettelser til større projekter.

Ansvar og opgaver

Du kommer til at tage aktiv del i at integrere Salesforce yderligere i vores forretning og sikre, at Salesforce understøtter forretningens og kundernes behov bedst muligt. Dine primære opgaver bliver at:

 • Udføre analyse og specifikation

 • Designe, konfigurere, udvikle og udrulle robuste Salesforce løsninger

 • Være ansvarlig for IT test og dokumentation

 • Varetage 2nd line supportfunktion, hvis brugerne har spørgsmål eller oplever fejl i Salesforce

 • Sparre med forretning og projektlederen som tekniske ekspert

 • Være tekniske tovholder på større og mindre udviklingsopgaver

Profil

 • Du har minimum 2 års hands-on erfaring med Salesforce konfiguration og programmering. Gerne Salesforce certificeret.

 • Du trives i en travl hverdag og formår til at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften 
 • Du har en professionel tilgang til dit arbejde, tager gerne imod både ansvar og udfordringer samt sætter dig nemt ind i komplekse informationer og problemstillinger

 • Du kan arbejde selvstændigt, men samtidig også er en teamplayer med gode samarbejdsevner

   

  Det er en fordel, hvis du har kendskab til objektorienteret udvikling f.eks. Java eller webudvikling og har erfaring med Telecom branchen.

Vi tilbyder

Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi lover dig ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi arbejder tæt sammen, deler viden og fejrer hinandens succeser. Hos TDC er vi på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok – resultaterne kommer først for alvor, når mennesker med ægte engagement bruger teknologien rigtigt.

Arbejdssted

Teglholmsgade 1, København

Ansøgning og kontakt:
Ansøgningsfrist er d. 15. april. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder Wen Ma, tlf. nr. 40 42 02 18, mail wenma@tdc.dk.

 • Ansøgningsfrist:

  15-04-2017

 • Kontaktperson:

  Teamleder, Wen Ma, tlf. 40 42 02 18, mail: wenma@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.