Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

UC konsulent til Danmarks vigtigste kunder! 

Som UC konsulent i TDC NetDesign vil du komme til at arbejde sammen med de dygtigste konsulenter i Danmark. Dine opgaver vil primært være at designe og implementere kontaktcenter- og omstillingsløsninger i samarbejde med dine kollegaer.  Vores kunder er blandt Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner, hvor omstilling og kontaktcenter er forretningskritiske systemer, som du skal sikre en problemfri installation og drift af.

 

Afdelingsprofil:

I Professional Services (en del af TDC Erhverv) arbejder vi i tre områder UC, Netværk og Sikkerhed. I UC området arbejder vi med IPT, kontaktcenter- og omstillingsløsninger, videoløsninger, voice recording mm.

Vi er stolte af at arbejde sammen med de største offentlige og private erhvervskunder i Danmark og sætter en ære i at rådgive, designe og implementere de bedste UC løsninger for det danske samfund.  

 

Dynamisk applikations konsulent…

Du kommer til at designe og implementere kontaktcenter- og omstillingsløsninger, herunder Windows server og SQL Server installation og konfiguration, samt af server og klient applikationer fra vores UC leverandører. Desuden vil du skulle udføre programmeringsopgaver i forbindelse med IVR flow scripting og integrationsopgaver mod kundevendte systemer.

 

Er du den rette UC konsulent?

Du har en uddannelsesbaggrund indenfor it eller telekommunikation og har minimum fem års erhvervserfaring med UC området. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet direkte med at designe og implementere kontaktcenter- og omstillingsløsninger. Du har desuden erfaring med Windows, SQL Server og IIS konfiguration, T-SQL scripting, og kan begå dig indenfor lettere programmeringsopgaver. Det forventes, at du kan dokumentere dine løsninger efterfølgende på dansk og engelsk.

 

Frihed under ansvar…

Du kommer til at arbejde i et til tider hektisk miljø, hvor løsninger skal idriftsættes til tiden og dead-lines overholdes, men hvor du på andre tidspunkter har stor frihed til selv at planlægge arbejdet og dets udførsel. En stor styrke ved vores arbejdsplads er at ingen dage ligner hinanden, og at der er en stor bredde i arbejdsopgaverne.

 

Hvis du er interesseret i at arbejde i det stærkeste UC miljø i Danmark, hvor vidensdeling og kompetenceudvikling er en naturlig del af hverdagen, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

TDC NetDesign tilbyder en lønpakke, der er konkurrencedygtig i forhold til markedet.

Vi arbejder ud fra fire lokationer (Aalborg, Aarhus, Odense og København) og du ansættes der, hvor det giver bedst mening.

 

Kontaktperson:

Er der spørgsmål, der skal afklares, så kontakt konsulent- og driftschef Morten Tolsgaard Jensen på tlf.nr. +45 51404676 eller mail på mtj@tdcnetdesign.dk. Send din ansøgning hurtigst muligt da vi holder samtaler løbende.   

 • Ansøgningsfrist:

  18-04-2017

 • Kontaktperson:

  Konsulent- og driftschef Morten Tolsgaard Jensen, tlf: + 45 51 40 46 76, mail: mtj@tdcnetdesign.dk           

 • Arbejdssted:

  København, Aarhus, Odense eller Aalborg

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.