Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder

Ansøg med LinkedIn

BrugsvilkårHenvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Salgskonsulent, timelønnet 

Kan du sælge og skabe gode kundeoplevelser?  

Vil du have en hverdag med masser af afveksling, kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter. Kan du nikke ja, har du det rigtige fundament for at bliver salgskonsulent i YouSee’s butik i Sønderborg. Vi er et lille og stærkt team med en god holdånd og fælles vilje til at skabe succes. Jobbet er en timelønsstilling, hvor du kan regne med 9 timer i gennemsnit pr. uge.  

 

Salg og rådgivning med kunden i centrum  

Dit fokus er at sælge de mange spændende produkter i YouSee’s butikker. Det gælder alle former for kommunikationsløsninger som fx telefoni, tv og bredbånd. Du skal lytte til kundernes ønsker og rådgive dem, så de får lige netop det produkt med hjem, der er det rigtige for dem. Samtidig skal du selvfølgelig have ørerne åbne for, om den enkelte kunde har andre behov, som du kan løse med salg af et andet produkt. På den måde skaber du glade kunder, der kommer igen for at få netop din vejledning – og du får kontant belønning, der kan aflæses direkte på din lønseddel.  

 

Energi og lyst til at arbejde efter ambitiøse mål  

For at få succes skal du have et højt energiniveau, og du skal trives med at blive målt på din personlige indsats. Du kan lytte til kunderne og rådgive, også når kunderne har svært ved at sætte de rigtige ord på deres behov. Du skal være ambitiøs og have lyst til at konkurrere om at være den bedste sælger, samtidig med at du er en god kollega. Derudover er det vigtigt, at du kan lide at lære nyt. Du skal være nysgerrig og have viljen til at kunne dine produkter – både ift. hvordan de virker, og ift. hvilke fordele kunderne får ved at bruge dem. For har du viljen, giver vi dig mulighederne, blandt andet via vores salgs-coaches, der træner og vejleder alle vores salgskonsulenter.  

 

Ansøgning og kontakt  

Ansøgningsfristen er den 30. april 2017. Send din ansøgning ved at klikke "Ansøg Nu". Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så kontakt butikschef Andy Mark Nielsen på amni@yousee.dk 

 • Ansøgningsfrist:

  30-04-2017

 • Kontaktperson:

  Butikschef, Andy Mark Nielsen på mail: amni@yousee.dk

 • Arbejdssted:

  YouSee butik, Borgen Shopping - Sønderborg

 • Ansøgning:

  Brug links til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos youSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.