Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

IT Programleder /Senior projektleder 

Vil du være med til at gøre den digitale fremtid til virkelighed?

Vi mangler de rette kompetencer for at kunne løfte Danmarks største leverandør af kommunikations- og underholdningsløsninger til nye højder, og sætter derfor massivt ind i ”byggeriet” bag facaden. Hvis du har erfaring med IT programledelse, så er det dig, vi inviterer med på rejsen mod fremtidens digitale univers.

Vi leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Det kræver, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Vi er drevet af nytænkning, skarpe idéer og arbejder altid mod at gøre det komplicerede enkelt. For at vi kan lykkes, skal der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe stærke resultater i høj frekvens.

Afdelingen:
Du bliver en del af en afdeling, der leverer bredt leverer IT løsninger til hele TDC Group. Vi har lige nu gang i flere store strategiske programmer, hvor vi leverer IT og forretningsprocesser i markedets absolut bedste softwareløsninger.

Arbejdsopgaver:
Som programleder vil du skulle lede en række projektledere i strategisk vigtige programmer, der leverer IT løsninger på tværs af hele TDC Group.  

I en del af vores projekter arbejder vi med regulatoriske leverancer og compliance i IT. Som programleder skal du være i stand til kunne skabe sammenhængen mellem forretningens behov og den lovgivning og compliance TDC Group er underlagt. Du skal kunne navigere i og lede programmer på tværs af hele TDC Group med mange forskelligartede interessenter og med forskelligartede krav.

Du kommer med en stærk IT- og projektværktøjskasse, som gør dig i stand til at binde en stor projektorganisation sammen og få den til at arbejde systematisk og effektivt. Med dine gode lederegenskaber, får du effektivt uddelegeret ansvar og opgaver, mens du samtidigt har fokus på din projekt-trekant og effektiv forandringsledelse. Du har indsigt i både vandfalds- og agile udviklingsprincipper og anvender disse til at få planlagt løbende værdiskabende forretningsværdi. Du har særdeles gode lytte- og kommunikationsevner og kan hurtigt sætte dig ind i den gældende projekt- og forretningskontekst.

Viden om telco, compliance og ISO 27001 vil være en fordel. 

Vi tilbyder:
Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi lover dig ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi deler viden og fejrer hinandens succeser. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved, at det ikke er nok – vi kan først skabe nytænkende løsninger når engagement, kompetencer og teknologi smelter sammen – derfor mangler vi dig!

Ansøgning og kontakt:
Vi indkalder løbende til samtaler. Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 21. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Dahl Nielsen via mail:
chdni@tdc.dk, tlf.: 23715677

 • Ansøgningsfrist:

  21. maj 2017

 • Kontaktperson:

  Christian Dahl Nielsen, Telefon: 2371 5677 eller mail: chdni@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.