Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

IT Arkitekt / IT løsningsarkitekt 

Vil du være med til at gøre den digitale fremtid til virkelighed?

Vi mangler de rette kompetencer for at kunne løfte Danmarks største leverandør af kommunikations- og underholdningsløsninger til nye højder, og sætter derfor massivt ind i ”byggeriet” bag facaden. Hvis du har erfaring med IT arkitektur, servicedesign og forretningsanalyse, så er det dig, vi inviterer med på rejsen mod fremtidens digitale univers.

Vi leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Det kræver, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Vi er drevet af nytænkning, skarpe idéer og arbejder altid mod at gøre det komplicerede enkelt. For at vi kan lykkes, skal der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe stærke resultater i høj frekvens.

Afdelingen:
Du bliver en del af en afdeling, der leverer ERP, WFM og ITSM løsninger til hele TDC Group. Vi har lige nu gang i flere store strategiske programmer, hvor vi leverer IT og forretningsprocesser i markedets absolut bedste softwareløsninger.

Arbejdsopgaver:
Dit primære ansvar vil være at analysere de behov forretningen ønsker at dække og forstå de arbejdsprocesser der danner bevæggrund for konkrete projekter, samt designe, beskrive og dokumentere de tekniske udviklingstiltag der er nødvendige for at understøtte forretningsbehovet.

I dit daglige arbejde vil du skulle arbejde tæt sammen med forretningens product owners, vores udviklere i Indien og øvrige samarbejdspartnere i TDC IT for at forstå kildedata, datamodellering, servicekataloger og kunne designe løsninger.

Du vil derfor skulle arbejde både med IT-arkitektur og servicedesign i projekter og mindre opgaver. Du har ansvar for brugeroplevelsen i sin bredeste forstand, samt vil skulle udarbejde anbefalinger til og dokumentation af teknologivalg. I projekter vil du få rollen som applikationsarkitekt og/eller løsningsarkitekt med ansvar for hele projektets teknologiske løsningsdesign.

Kvalifikationer og kompetencer:
Du har en lang videregående uddannelse eller er tæt ved at afslutte en. Vigtigst er det, at du motiveres af det praktiske arbejde med IT servicedesign og forretningsanalyse. I dit arbejde ønsker du at gøre en forskel på en simpel og elegant facon, hvor du står inde for det gode helhedsdesign.

Vi vil derudover bringe dig i situationer hvor du skal være eller blive:

 • Vedholdende og robust, så du effektivt kan mediere mellem forretningen og øvrige interessenter

 • Velbevandret med komplekse datastrukturer

 • Erfaren med servicedesign og API-arkitektur

 • I stand til at kommunikere komplekse løsninger til både forretning og fagfolk

VI TILBYDER:
Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi lover dig ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi deler viden og fejrer hinandens succeser. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved, at det ikke er nok – vi kan først skabe nytænkende løsninger når engagement, kompetencer og teknologi smelter sammen – derfor mangler vi dig!

Ansøgning og kontakt. 
Vi indkalder løbende til samtaler. Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 21. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Dahl Nielsen via mail:
chdni@tdc.dk
, tlf.: 23715677

      Ansøgningsfrist:
 • 21. maj 2017

 • Kontaktperson:

  Christian Dahl Nielsen, Telefon: 2371 5677 eller mail: chdni@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.