Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Leads- & Channel Management konsulent 

 • Brænder du for performance rapportering?

 • Vil du være med til via analyser og Bussiness cases at gøre vores direktion klogere på salget?

 • Har du lyst til at få super gode kolleger?

- Så har Fullrate brug for DIG!


Netop nu søger vi en Lead- & Channel Management konsulent til vores Channel- & Performance Management afdeling. Afdelingen består i dag af 3 personer, hvor fokus er at optimerer vores salgskanaler, eksterne som interne. Du vil få ansvaret for rapportering af salgskanalernes performance. Derudover vil du have ansvaret for at ca. 50 medarbejdere hver dag har leads at ringe på. Derudover vil du have den daglige kontakt med vores eksterne salgspartnere.


Jobbet

I afdelingen arbejder vi for at salgskanalerne har de bedste redskaber til at lave salg, og at ledelsen har de bedste forudsætninger og indblik i performance til at kunne give dem redskaberne. 


Som Lead- & Channel Management konsulent vil du få ansvaret for at udvikle og eksekvere aktiviteter i vores leadssystem ligesom du vil få ansvaret for salgsfremmende projekter. Du vil drive salgsfremmende aktiviteter fra A-Z og vil ift. datasegmentering, opsætning, eksekvering og evaluering. For at få succes i rollen skal du kunne omsætte viden, indsigter og data til aktiviteter.

Til daglig vil du få et tæt samarbejde med dine kolleger i Channel- & Performance Managemen og en bred berøringsflade i hele organisationen med bl.a. Marketing, Online, IT, Business Intelligence og naturligvis samtlige salgskanaler. Det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer for at sikre optimalt samarbejde på tværs af organisationen.


Vi forventer …
… at du mestrer data og analyser. Du kan hurtigt skabe dig overblik og indsigt i data og har en god teknisk samt kommerciel forretningsforståelse. Du har på den ene eller anden måde skabt dig et godt indblik i salgsdisciplinen, og ved hvordan en sælger agerer og tænker. Du har en analytisk tilgang til dine opgaver og er samtidig omstillingsparat. Du skal evne at arbejde med store datasæt mens du bevarer overblikket over målgrupper. På baggrund af bl.a. ROI beregninger skal du kunne optimere brugen af vores telemarketing ressourcer. Som person er du ambitiøs, har et stort drive og trives med mange bolde i luften i et hektisk miljø. Desuden er du en selvkørende holdspiller, og det forventes, at du er god til at bevare overblik, tager ansvar for dine opgaver samt imødekommer deadlines.


Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse fx HA(mat) eller Cand.merc.(mat) eller Cand Merc (EMF). eller lign. Du har ca. 3 års erfaring
fra lignende stillinger men betyder ikke noget om det er fra et studiejob, eller en fuldtidsstilling.  Du har en god tal forståelse, erfaring med store datamængder samt superbruger i Excel og PowerPoint. Desuden kan du måske endda noget SQL samt programmering. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra telebranchen, men ikke en forudsætning. Det er ligeledes en fordel hvis du har erfaring med Actimizer/Herobase.


Vi kan tilbyde dig …

… en rigtig god arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at gøre en stor forskel. Ud over en masse personalegoder som mobil + abonnement, lækker kantineordning, bredbånd, parkering mm., får du en hverdag præget af fleksibilitet, forskellighed, en uformel tone og super gode kolleger, der er mestrer at løfte i flok og samarbejde.


Kan du matche ovenstående profil?

Så send din ansøgning til os allerede i dag – vi indkalder løbende til samtaler. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Perfomance- & Channel Manager Mikkel Wehner Hansen på 42 12 42 21.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads vil ligge på Telegade 2 i Taastrup - kun 15. min med IC-tog fra Kbh. H.

 • Ansøgningsfrist:

  15-05-2017

 • Kontaktperson:

  Mikkel Wehner Hansen på tlf: 42 12 42 21           

 • Arbejdssted:

  Telegade 2, Taastrup

 • Ansøgning:

  Brug links til venstre for at søge stillingen

Fullrate

Hos Fullrate kan alle gøre en god handel inden for TV, bredbånd og mobiltelefoni. Fullrate er Danmarks eneste full-service lavprisselskab, og vi bestræber os på at udbyde enkle teleløsninger til markedets bedste priser.