Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Commercial Manager til et af DKs stærkeste brands 

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologiske udvikling inden for mobiltelefoner? Er du samtidig analytisk stærk og har god kommerciel forståelse samt evner at omsætte dette til kommercielle salgsaktiviteter til kunder, der både kan tiltrække og fastholde markeds mest loyale kunder? Så har du nu mulighed for at få et nøgleansvar hos et af Danmarks stærkeste brands

Vi søger en kompetent Commercial Manager, der brænder for at arbejde med både fastholdelse og nysalg. TELMORE er i en transformation, hvor målet er at opbygge Danmarks stærkeste mobilprogram baseret på et stærkt analytisk fundament, attraktiv prissætning og nytænkende kundedialog. 

Vi forventer, at du:

 • er uddannet cand.merc, HD eller tilsvarende
 • kommer fra en stilling som f.eks. Product Manager, Commercial Manager, CLM/CRM Manager eller Project Manager
 • har stærke analytiske evner
 • har erfaring med at identificere og eksekvere kommercielle tiltag på tværs af organisationen i en struktureret og resultatorienteret form
 • har arbejdet med kundesegmenter, kan selvstændig udarbejde business case samt lave opfølgning således, at der sikres maksimal økonomisk effekt
 • evner hurtigt at forstå datasystemer og sammenhænge til IT
 • er motiveret af at forstå kundernes adfærd og opfylde deres behov
 • har erfaring som projektleder
 • er motiveret af at arbejde med de nyeste teknologiske tendenser og salg af mobiltelefoner

Som person besidder du et højt drive og en positiv tilgang, der motiverer dine omgivelser. Du er en teamplayer med gode sociale kompetencer. Er mental robust og befarer fatningen under pres.  

Vi kan tilbyde:

Som Commercial Manager bliver du en del af CLM teamet i TELMORE. Dine primære ansvarsområder vil være analyse, design og eksekvering af vores strategi for afsætning af mobiltelefoner med henblik på både at fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye. Du bliver selvstændig ansvarlig for salgs- og investeringsbudgetter, eksekvering af samtlige aktiviteter i kampagneplanen, forhandling med mobilproducenter, performanceopfølgning samt integration og automatisering af mobilsalget på tværs af TELMOREs forretning.

Du får over 200 top-dedikerede kolleger i en uformel virksomhed, der tænker kunderne først.

TELMORE er en del af TDC-koncernen, og vi har et tæt tværgående samarbejde med såvel TDC som de øvrige datterselskaber under koncernen. Et job i TELMORE giver dig derfor mulighed for at etablere et bredt netværk og, hvis du ønsker det, åbne døren til spændende karriereveje andre steder i koncernen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CLM chef, Henrik Lehman på hel@telmore.dk, 21979696.

 • Ansøgningsfrist:

  12. maj 2017

 • Kontaktperson:

  CLM Chef, Henrik Lehmann, Tlf: 2197 9696 eller mail: hel@telmore.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

TELMORE er et af Danmarks største mobilselskaber. Historien om TELMORE har været forbundet med evnen og viljen til at gå nye veje, lige siden vi som de første introducerede online selvbetjening. I dag er vi mere end snak. Med TELMORE Play er vi nu også leverandør af indhold, underholdning og inspiration. Vi sammensætter nye ting på nye måder - og trives blandt mennesker, der ligesom os søger det nye.