Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Research konsulent til Talent Excellence - TDC Group

Brænder du for at finde det bedste match? Og kunne du tænke dig at være med til at assistere ledere på tværs af TDC Group med at finde de rigtige kandidater? Vi tilbyder en stilling, hvor vi kan love dig, at du får både ansvar og udfordringer i en organisation med fart på, og samtidig får du mulighed for at vokse i stillingen med os!

 

Vi vil tiltrække de bedste talenter!

Som research konsulent vil du komme med på en spændende rejse, idet organisationen er i en gennemgribende udvikling og har et stort fokus på at nå ambitiøse mål inden for talent management. Du får et selvstændigt, udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor der stilles høje krav til kvalitet, metodik og samarbejde.

 

Search via de sociale medier

Din primære opgave bliver at assistere vores forretningsenheder med at finde det bedste match til
leder- og specialiststillinger. Dette betyder, at du analyserer markedet ud fra den specifikke rekrutteringsopgave og arbejder fokuseret med at kontakte relevante kandidater og opbygge relationer til dem.

 

Analyse af jobprofiler

Du skal have en god forståelse for at analysere jobprofiler og sikre at du får den nødvendige viden om kandidatprofilen og stillingen så du kan arbejde målrettet med din search. Det er dig, der i samarbejde med lederne definerer search-strategien for den enkelte opgave, udarbejder kandidatprofil og efterfølgende eksekverer. Det er vigtigt, at du gør dit ypperste for at præsentere en skarp kandidatliste til den ansættende leder, hvor du efterfølgende kontakter de udvalgte.

 

Bredt netværk på tværs af organisationen

Du får en bred kontaktflade på tværs af organisationen med faglig sparring fra højt specialiserede kollegaer. Det er vigtigt, at du gennem et godt samarbejde sikrer levering af høj kvalitet og en god og respektfuld dialog med både ledere og kandidater.

 

Hvem er du?

Du har sandsynligvis en videregående uddannelse på kandidatniveau, og har et stort kendskab til - og interesse for de sociale medier, gerne med kandidatrekruttering via LinkedIn. Du er nysgerrig og serviceminded samt har gode kommunikationsevner. Du har en analytisk og struktureret tilgang og kan konstruktivt udfordre forretningen og vores ledere. Det vigtigste for os er dog, at du er vedholdende og passioneret i dit arbejde, og når i mål med at finde det bedste match.

 

Vi tilbyder 
Vi kan tilbyde et spændende job i en åben kultur, og i en rolle hvor du kommer til at vokse sammen med os, både fagligt og personligt. Du vil få en stor forretningsforståelse og kommer til at arbejde med mange forskellig artede research opgaver. Derved får du et solidt kendskab til mange forskellige kandidatprofiler og stillinger. Du vil hurtigt skabe dig mange relationer på tværs af TDC Group, og som vil tage godt imod dig og dine services. Vi er i Talent Excellence ansvarlig for al leder- og specialist rekruttering i TDC Group, herunder employer branding og konkrete tiltrækningsaktiviteter. Vi er alle drevet af en vindermentalitet og har konstant fokus på at optimere vores employer brand, rekrutteringsmetoder og resultater. Se mere på tdcgroup.dk/job

Andre informationer:  
Stillingen har arbejdssted på Teglholmen i Københavns sydhavn. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte VP Gry Egstrup på tlf: 21818877 eller på mail:
grye@tdc.dk. Ansøgningsfrist er d. 2. maj, men vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning straks.

 • Ansøgningsfrist:

  2-5-2017

 • Kontaktperson:

  Underdirektør, Gry Egstrup på tlf: 21 81 88 77 eller mail: grye@tdc.dk 

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.