Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Executive assistant (EA) til TDC Pensionskasse 

Da vores nuværende executive assistant (EA) ønsker at afsøge nye veje, søger TDC Pensionskasse en dygtig EA.

 

Din rolle og dit sted

Du får en alsidig rolle med en bred berøringsflade både internt og eksternt. Du vil skulle arbejde tæt sammen med pensionskassens direktør ligesom du også får et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer.

 

TDC Pensionskasse har kontorer i Aarhus og København. Du får arbejdssted på Teglholmen i København, men må forvente enkelte rejsedage til Aarhus.

 

Dit ansvar og dine opgaver

Du får ansvaret for den daglige koordination og sekretærfunktion for bestyrelse og direktion. Du bliver ansvarlig for at indsamle, bearbejde og kvalitetssikre information med henblik på at sikre konsistent og akkurat ledelsesrapportering. Du skal aktivt være med til at udvikle og understøtte vores organisation, der hele tiden gerne vil være bedre. Du skal også følge op på bestyrelses- og direktionsinitiativer. Derudover vil du skulle varetage en række andre interne administrative opgaver, såsom personaleadministration i samarbejde med TDCs HR funktion, og mere eksternt rettede opgaver såsom løbende indholdsopdateringer på pensionskassens ny hjemmeside (der idriftsættes den 1. juli). Du har faktisk en ret vigtig rolle, hvis du skulle være i tvivl!

 

Stillingen er som udgangspunkt en deltidsstilling med gennemsnitligt 30 timer pr. uge (4 dage), men for den rigtige kandidat kan jobbets indhold efter ønske fra dig også tilpasses til en fuldtidsstilling. Afhængig af din profil og baggrund vil der nemlig være mulighed for at blive involveret i andre opgavefunktioner eller projekter i organisationen, og derfor opfordres du også til at søge, hvis du har interesse i en fuldtidsstilling.

 

Vi ønsker

Du har ’drive’ og er en dygtig generalist med gode kommunikative evner både i skrift og tale. Vi forudsætter, at du kan arbejde struktureret, at du er detaljeorienteret samtidigt med, at du bevarer overblikket, og så skal du gerne begå dig ubesværet i størstedelen af MS Office universet.

 

Vi forestiller os, at du godt kan have en (relevant) kandidatuddannelse, men det er ikke krav. Vi forestiller os, at erfaring og gode resultater fra et tilsvarende job er mindst ligeså værdifuldt, og har du erfaring med (og interesse for) compliance med fokus på lovgivningen på pensionskasse- eller forsikringsområdet opfordrer vi dig til at skrive det i din ansøgning.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et attraktivt job, hvis du kan trives i en lille organisation, hvor der næsten pr. natur er en bred opgaveportefølje til alle, og hvor du derfor også trives med løbende at brede dine egne kompetencer ud for derigennem at være en del af et team, hvor man hjælper og dækker hinandens opgaver af.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfrist er den 15. maj. Søg stillingen via ”ansøg nu”. Du vil høre fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, da ring til pensionskassens direktør Leif Stidsen på tlf. 66 66 44 66. 

 • Ansøgningsfrist:

  15-05-2017

 • Kontaktperson:

  Direktør, Leif Stidsen på 66 66 44 66.            

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

Om TDC Pensionskasse

TDC Pensionskasse er Danmarks største firmapensionskasse. Pensionskassen har små 10.000 medlemmer, der alle er nuværende eller tidligere ansatte i TDC Group med tjenestemandslignende pensionsvilkår (eller enker eller enkemænd efter disse). Pensionskassen forvalter nettoinvesteringsaktiver for godt 30 mia. kr. Yderligere information på www.tdcpensionskasse.dk.