Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Journey Expert til YouSee’s digitale hjælpeunivers 

Vil du være med til at skabe unikke brugeroplevelser i et online-univers med kæmpe udviklingspotentiale?

 

YouSee Digital Tribe holder til i vores nye Digital Warehouse, hvor IT og forretning arbejder side om side for at skabe en unik arbejdsplads, der sætter nye standarder for e-commerce, digital selvbetjening og kundeservice.

For at opnå vores høje ambitioner for yousee.dk startede vi 2017 med at sammensætte en ny tværfaglig, agil organisation inspireret af Spotify og Google. Her er højt til loftet, lange beslutningsveje bliver buhet ud og de enkelte teams har fuld beslutningskompetence og leveringsansvar.

Som Journey Expert har du ansvaret for kunderejsen hos os og spiller en vigtig rolle i realiseringen af vores ambitioner, der skal gøre det nemt, relevant og interessant for vores kunder at bruge yousee.dk. For at gøre kundeoplevelsen endnu bedre leder vi derfor efter en dygtig Journey Expert med en solid forståelse for digitale kunderejser og webanalyse til vores Guided Help Squad, der arbejder med den digitale kundeservice på yousee.dk.

 

Jobbet

Du vil indgå i et stærkt team af designere, UX´er, webredaktører og programmører, som alle har til ansvar at sikre nye løsninger, hvor kunderne er 100% i fokus. Du skal sikre, at hele teamet arbejder hen mod de løsninger, som giver bedst mening for vores kunder. Din viden får du gennem analyser af logfildata, kaldsstatikker, a/b tests, kundekommentarer og andre digitale analyseværktøjer. Du vil også skulle opsætte surveys, være løbende i dialog med vores Call-center og SoMe team. Du vil sammen med vores UX’er have ansvaret for at skrive user stories på de løsninger vi udvikler.

Nøgleord: Kunderejser, webanalyse, kundefokus, kundecenteret udvikling, bred forretningsforståelse, user journeys, Design sprints, prototyping, brugertest.

 

 • Kandidat fra CBS, ITU, RUC, AUC eller lignende og har minimum 3 års digital erfaring med projekter fra f.eks. bureauverdenen eller arbejde i en større virksomhed.

 • erfaren i dataanalyse, føler dig hjemme i programmer som Adobe Analytics og Google Analytics, ligesom du også besidder en solid, faglig kunderejseforståelse.

 • vant til at overskue store datamængder og trække essensen ud til konkrete optimeringsforslag

 • udadvendt og har gode samarbejdsevner.

 • allerede bruger af design sprints og agile arbejdsmetoder - eller ivrig efter at komme i gang

 • idérig, visuel og kreativt tænkende, udfordrer gerne det sædvanlige og er konstant på udkig efter nye veje og trends

 • vant til at jonglere med programmer som Adobe Analytics, Hotjar, Excel, Jira og lignende.

Vi tilbyder

Nyoprettet og spændende stilling, hvor du får muligheden for at være en del af en virksomhed, der er i rivende udvikling, og hvor vi arbejder intenst på at skabe en særlig kultur præget af en uformel tone tilsat masser af engagement og professionalisme.

Vi arbejder i nye lokaler som er specialdesignet til den agile arbejdsmetode, har stærke tværfaglige kompetencer i et internationalt miljø med 160+ ambitiøse og dygtige kollegaer, og hylder frihed under ansvar.

 

Ansøgningsfristen er den 25. maj, men holder løbende samtaler, da vi gerne vil have stillingen besat så hurtigt som muligt. Du kan søge stillingen via "Ansøg nu".

Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så kontakt Chapter Lead Amalie Sundberg på amsu@yousee.dk - tlf 24 24 37 10.

 • Ansøgningsfrist:

  25. Maj 2017

 • Kontaktperson:

  Chapter Lead, Amalie Sundberg, mail: amsu@yousee.dk, tlf 24 24 37 10            

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.