Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Network Support Engineer - København eller Aarhus

Brænder du for at give den unikke kundeoplevelse? Er netværk (LAN/WAN/WLAN) din styrke og din passion? Så har du måske det, der skal til for at blive en del af et veletableret specialist team i Netværk & Sikkerhed hos TDC NetDesign.

 

Afdelingsprofil

Du kommer til at arbejde sammen med de skarpeste kompetencer indenfor netværksteknologier i Danmark. Vores kunder er blandt Danmarks største virksomheder og tæller både private virksomheder og offentlige institutioner. Vi supporterer og drifter nogle af de største og mest komplekse netværk og du vil nyde gavn af sparring og samarbejde med erfarne, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

 

Du kommer til at arbejde i et hektisk miljø, hvor dagligdagen kræver samarbejde, overblik og ikke mindst viljen til overholde aftaler og sikre stabil drift af vores kunder. Ingen dage ligner hinanden, variationen i arbejdsopgaverne er stor og du får rig mulighed for at styrke dine faglige og personlige talenter.

 

Din profil

Dine kernekompetencer og evner er indenfor LAN/WAN/WLAN teknologier, primært på Cisco/HP/H3C udstyr, hvor du som minimum har 1-2 års praktisk erfaring med drift/support, troubleshooting samt udførelse og implementering af ændringer. Certificeringer som CCNA og CCNP er en fordel, men ikke afgørende. Kendskab til og talent for sikkerhed/firewalls løsninger stiller dig endnu stærkere. Du har en sund indstilling ift. ITIL processerne (Incidents, Service Requests og Changes) og har en naturlig forståelse for dokumentation og sporbarhed af udført arbejde. Det forventes, at du kan kommunikere skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

 

Søg stillingen

Hvis du er interesseret i at arbejde i det stærkeste LAN/WAN miljø i Danmark, hvor vidensdeling og kompetenceudvikling er en naturlig del af hverdagen, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Der afholdes  samtaler løbende. Du får en særdeles spændende stilling indenfor et område i rivende udvikling – enten med base i Århus eller i København.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingschef Claus Tolbøll på +45 40497019 eller på mail clto@tdcnetdesign.dk.

 

 • Ansøgningsfrist:

  24. maj 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Claus Tolbøll, Telefon: +45 4049 7019 eller mail: clto@tdcnetdesign.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.