Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

QC Coordinator 

Vi leder efter en engageret person, som med både it-mæssige og sproglige kompetencer kan være en stærk spiller i gruppen, når det gælder om at levere store mængder data hver dag – korrekte og til tiden!

Teamet du skal være en del af, består af fem faste medarbejdere og en række vikarer, som har ansvaret for de metadata, der bruges på alle TDC’s elektroniske medier og leveres til en række eksterne samarbejdspartnere.

Du vil sammen med resten af teamet have ansvaret for levering/overvågning af data og billeder, hvor kvalitet og effektivitet er i højsædet.

Arbejdsdagen vil byde på mange forskellige opgaver, heriblandt kvalitetssikring, monitorering af daglig drift, dataovervågning og -rapportering, samt grafik- og databehandling. Der vil være varierende opgaver, men du skal også være indstillet på rutineprægede opgaver.

 

Vi behandler store mængder data hver dag. Du skal kunne samarbejde samt besidde en stor grad af selvstændighed. Du skal have en drivkraft til at ville gøre en indsats og præstere et godt resultat hver dag. Vi stiller krav til fleksibilitet og en evne til at kunne bevare overblikket i travle perioder. Du skal kunne arbejde struktureret og have øje for procesoptimering. Du bliver en del af en driftsafdeling og skal have et operationelt fokus, men samtidig være omstillingsparat og åben for nye opgaver.

Din baggrund:
Vi leder efter en arbejdsom og initiativrig person, som har et godt kendskab til at arbejde med databaser og scripts og er erfaren bruger i Excel. Du skal være knivskarp til at formulere dig skriftligt på dansk og have et godt kendskab til engelsk.

Vi tilbyder:
Vær en del af et lille, men dynamisk team….

 

 • Hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt

 • Hvor du har varierende opgaver, som du selv kan være med til at tilrettelægge

 • Hvor du kan forvente, det går stærkt, da afdelingens arbejdsområde er i en spændende udvikling

 • Hvor der er mulighed for, at du kan udvikle dig og dine kompetencer

 • Hvor du får hjemmearbejdsplads og har fleksible arbejdstider

 • Hvor du får søde kolleger, og der er fokus på trivsel

 

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er 9. juni 2017. Du hører fra os inden 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til gruppens daglige leder Carin Broen på tlf. 24 65 23 93.

 • Ansøgningsfrist:

  9. juni 2017

 • Kontaktperson:

  Teamleder, Carin Broen, Tlf: 2465 2393           

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.