Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Teamleder i TELMORE 

Teamleder til TELMOREs Kundecenter

Er du typen der går forrest og kan skabe resultater gennem andre? Kan du formidle, motivere og følge op? Kan du efterleve vores værdier; Engageret, Kompetent, Nærværende og Nysgerrig? Så kan det være dig, vi ønsker at tilføje til Danmarks Bedste Kundeservice!

 

Kan du få dit team til at levere topresultater på salg og gode kundeoplevelser?

Så har du nu chancen for at blive en del af TELMORE som Teamleder i vores Kundecenter, der står for service og salg til kunder inden for mobilområdet.

 

Du får ansvar for dit eget team på ca. 15 Salgs- og Servicekonsulenter, der modtager opkald fra vores nuværende og potentielle kunder, når de har spørgsmål til deres produkter, ønsker at flytte deres abonnement eller har behov for dybere indsigt i deres forbrug. Derudover får du ansvaret for 1 Supervisor, der vil hjælpe dig med at drive teamet, så du også har overskuddet til det allervigtigste; At udvikle dine medarbejdere og sikre tårnhøj trivsel!

 

Det bliver din opgave at sikre, at dit team leverer både kundeservice og salgsresultater i topklasse. Konkret betyder det, at du motiverer dine medarbejdere, dagligt følger op på deres resultater og sikrer, at de altid har de nødvendige kompetencer til at løse opgaverne.

 

Du får ligeledes en vigtig opgave som personaleleder. Det er dit ansvar at sammensætte teamet optimalt og hente nye kompetencer ind, hvis det er nødvendigt. Du skal skabe et inspirerende arbejdsmiljø og i det hele taget sørge for at dine medarbejdere er glade og tilfredse.

  

Hvad søger vi?

Du skal være energisk, ambitiøs og omstillingsparat, hvilket bl.a. betyder, at du trives i et dynamisk miljø, hvor kravene er lige så høje, som mulighederne er mange. Med din resultatorienterede og respektfulde lederstil er du desuden i stand til at balancere dit fokus perfekt mellem salg, service og trivsel. Endelig har du en knivskarp analytisk sans, så du kan se sammenhængen mellem indsats og resultater, og dermed vælge de rigtige knapper at skrue på for at få kundetilfredsheden og salget til at stige.

 

I TELMORE har vi en uformel tone i et professionelt miljø. Dette gælder på alle ledelsesplan, og giver dig muligheden for at være en langt større del af både den strategiske planlægning og beslutningsprocessen, end i en anden Teamleder stilling.

 

Tidligere på året vandt TELMORE prisen for Danmarks Bedste Kundeservice, på tværs af brancher og touchpoints. En bedrift, vi er meget stolte af, men samtidig også en pris, der krævede vores alles ubetingede indsats i at levere vores slogan; Mere End Snak, i samtlige interne processer og kundevendte situationer. Det er vigtigt i denne stilling, at du er klar til både at give alt hvad du har for dig selv, din karriere, TELMORE og dine kollegaer – for det er sammen vi lykkedes.

 

Udviklingen af dig som leder er en central opgave for resten af TELMORE. Du vil således indgå i en ledergruppe med 3 andre Teamledere, 1 Projektleder, 1 Performance Manager, 1 Operations Manager og 1 Kommunikationsansvarlig, der alle refererer til Afdelingschefen, hvorfor dine muligheder for input og sparring er enorme.

 

Som Teamleder får du;

 

 • 15 stærke salgs- og serviceprofiler i direkte reference

 • Frihed til at skabe et unikt team med dine egne ledelseskompetencer i fokus

 • Samarbejde på tværs af hele TELMORE organisationen & koncernen TDC GROUP

 • Lov til at være en del af en ledelse, med forskellige kompetencer og arbejdsområder

 

Den perfekte kandidat har;

 

 • Minimum 1-2 års ledelseserfaring

 • Baggrund i salgs- eller servicebranchen

 • Stærke ledelsesresultater, der kan dokumenteres

   

Ansøgning og kontakt

Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til Afdelingschef Jonas Lilleskov Nielsen på telefon 30 269 269 eller skriv til mail jolini@tdc.dk.

 

 

 • Ansøgningsfrist:

  30. juni 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Jonas Lilleskov Nielsen, Mail: jolini@tdc.dk eller Tlf: 3026 9269

 • Arbejdssted:

  Telegade 2, Taastrup

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

TELMORE er et af Danmarks største mobilselskaber. Historien om TELMORE har været forbundet med evnen og viljen til at gå nye veje, lige siden vi som de første introducerede online selvbetjening. I dag er vi mere end snak. Med TELMORE Play er vi nu også leverandør af indhold, underholdning og inspiration. Vi sammensætter nye ting på nye måder - og trives blandt mennesker, der ligesom os søger det nye.