Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Regional Kampagnechef til 1:1 Marketing hos YouSee 

YouSee søger en stærk Regional Kampagnechef inden for dialogmarkedsføring med fokus på regionale aktiviteter, der kan drive krydssalg og reducere churn på YouSee’s kundebase.

 

Om YouSee 1:1 Marketing

Du bliver en del af YouSee 1:1 Marketing, som består af 3 afdelinger. Du kommer til at sidde i 1:1 Campaigns afdelingen, som bl.a. er ansvarlig for udvikling og eksekvering af YouSee’s dialogkampagner. Du bliver en del af et dynamisk team, der sætter barren højt og har et engageret sammenhold, hvor man hver dag løber en ekstra mil for at skabe resultater og effektiv kommunikation.

 

Jobbet

Vi søger en regional kampagnechef til at udvikle kampagnekoncepter, der er i tråd med YouSee’s regionale tiltag – alt fra udbygning af Danmarks digitale infrastruktur til aktivering af vores foreningskunder. Du vil indgå i et stærkt team med 5 engagerede kollegaer, der opererer på tværs af produkter og kanaler og som favner alle aspekter af kundens livscyklus.

Kandidaten vi søger, skal derfor have konkrete erfaringer og stærke kompetencer indenfor segmentbestemte dialog- og CRM drevne marketingkoncepter og kampagner. Dette gælder både i udviklingen af koncepterne og i den løbende implementering, evaluering og optimering. Du har tidligere arbejdet med kunders livcyklus og formår at omsætte kundeanalyser og segment-data til konkrete indsigter og oversætte dette til kommunikation.

 

Dagligdagen hos YouSee vil være præget af en bred kontaktflade i forhold til både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du fungerer som projektleder for udviklingen og implementeringen af kommunikationen i vores regionale initiativer og kommer til at arbejde tæt sammen med YouSee’s regionale afdeling. Du sikrer at alle arbejder sammen i forhold til at nå de opstillede KPI’ere for opgaver og programmer inden for aftalte deadlines og du holder struktureret mange bolde i luften og trives i en dagligdag med lige dele projektledelse, kommunikationsarbejde, analyser og evalueringer.

 

Din profil

Du er et detaljeorienteret menneske med særdeles gode mundtlige og skriftlige præsentationsevner samt kommunikations- og kreativ forståelse. Du har en HD, Cand. merc. eller lignende høj uddannelse indenfor marketing og har ideelt set min. 3-4 års erfaring fra et reklame- eller marketingbureau, hvor du har siddet som senior dialog projektleder eller kontaktchef, eller du har erfaring fra en lignende stilling i en stor eller mellemstor virksomhed. Har du direkte erfaring i tele- eller underholdningsbranchen, vil det være en fordel, men ikke et krav. 

Ud over at have en høj strukturel eksekveringskompetence, er du strategisk tænkende med en stærk forståelse for og med dokumenterede resultater inden for dialog kampagneudvikling inden for de fleste mediegrupper. Du er resultatorienteret og kan arbejde under stort pres. Positionen kræver, at du er viljestærk, robust og har et højt drive, men alligevel er imødekommende og besidder empatiske og respektfulde samarbejdsevner og forståelse for andres holdninger. Du er desuden en person, der er passioneret omkring dit arbejde og som vil kunne gøre en forskel for dialogsetuppet hos YouSee.

 

Interesseret?

Hvis du ønsker at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Bjerg, Afdelingsdirektør for 1:1 Marketing på mob. 29332873 eller på mail mabjer@yousee.dk

 • Ansøgningsfrist:

  23. juni 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingsdirektør, Martin Bjerg, mail: mabjer@yousee.dk eller tlf.: 2933 2873

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.