Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Lead Sitecore Udviklere 

Vil du være med til at gøre den digitale fremtid til virkelighed?

Vi skal være flere for at kunne løfte Danmarks største teleselskab til nye højder og sætter derfor massivt ind i ”byggeriet” bag facaden! Hvis du kan definere og formidle arkitekturen så alle trækker i samme retning, så er du en af dem, vi inviterer med på rejsen mod fremtidens digitale univers.

Vi befinder os i et marked, hvor tingene ændrer sig hurtigt, og hvor der er hård kamp om kunderne. Den teknologiske og digitale adfærd ændrer sig, og derfor er det også nødvendigt, at vi løbende kigger på vores organisation og forretningsmodel, så vi kan følge med udviklingen og leve op til de forventninger, kunderne har til os. For at vi kan lykkes, skal der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe stærke resultater i høj frekvens. Vi garanterer dig derfor; et arbejde med spændende projekter i en dynamisk sektor med adgang til de nyeste teknologier og et stort netværk af dygtige kolleger.

I vores Digitalization and Online team er vi er i fuld gang med at opbygge et stærkt hold, som kan transformere onlineuniverset for TDC Erhvervs kunder og skabe sammenhængende, nyskabende digitale løsninger i verdensklasse dækkende alle touchpoints fra e-Marketing, eCommerce til Online Selvbetjening. Vi benytter de nyeste teknologier og søger entusiastiske og kompetente udviklere, der vil være med til at videreudvikle vores løsninger. Vi er midt i en agil transformation, og vi regner med, at du vil bidrage konstruktivt til den forandring.

Vi forventer, at du har kompetencerne og erfaringen på plads. Du har erfaring med .NET, C#, Javascript og Sitecore. Derudover har du formentlig bidraget til andre store og komplekse online løsninger. Du har en bachelor- eller kandidatgrad i Softwareudvikling, Digital Innovation, Computer Science eller tilsvarende. Du har kendskab til de agile principper, og du udvikler kode, som andre kan arbejde videre med, fordi det er godt håndværk. Du har lyst til at samarbejde, og du følger kode-standarderne og DOD. Du er udadvendt, social, nysgerrig, energisk og altid ivrig efter at levere god kvalitet.

 

Vi tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø hvor vi har det sjovt. Som arbejdsplads kan vi love dig, at du både bliver udfordret og udviklet blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi arbejder agilt, deler viden, spiller hinanden bedre og fejrer vores fælles succeser. Du får stor indflydelse på dit eget arbejde og mulighed for at definere nye løsninger. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok – resultaterne kommer først, når engagement, kompetencer og teknologi smelter sammen

Ansøgning og kontakt 
Vi indkalder løbende til samtaler, for vi har brug for dig i teamet snarest muligt.

 • Ansøgningsfrist:

  2. juli 2017

 • Kontaktperson:

  Michael Levring, Telefon: 24949769 eller mail: mile@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.