Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Struktureret netplanlægger med stor teknisk indsigt, til TDCs infrastruktur 

Vi søger en kollega, der kan designe og planlægge infrastrukturløsninger på tværs af TDC’s platforme.

 

I TDC Infrastruktur, har vi budget- og netplanlægningsansvaret for vores kablede infrastruktur (primært fiber og kobber) og dermed ansvaret for at realisere TDC’s netværksstrategi. Opgaverne inkluderer såvel kundespecifikke løsningsdesign, som generelle netplanlægningsopgaver med et længerevarende og bredere perspektiv. Vores mål er at levere infrastrukturløsninger, der giver den bedste forbindelse til alle vores kunder.

Du planlægger og driver løsningsdesign i TDC’s infrastruktur.
Som planlægger er du med til at udbygge TDC’s fremtidige infrastruktur. Du får ansvaret for både komplekse løsningsforespørgsler med korte deadlines og længerevarende tværgående initiativer og leverancer for ændret fremtidig udbygning af TDC’s infrastruktur. Du kan gennemskue komplekse tekniske løsninger og er optaget af at finde den optimale løsning for vores kunder - på tværs af infrastruktur.


Projektdeltagelse og systemudvikling

Ud over vores arbejde med udbygning af TDCs infrastruktur, deltager du i udvalgte projekter for at sikre leverancestyring på specielle infrastrukturløsninger eller som inputgiver i tværgående strategiske projekter. Du vil også indgå i udviklingsprojekter såsom nye fiber-til-hjemmet platforme, udbud på materiel og specifikation af IT-produktudvikling.


Udadvendt holdspiller på kandidatniveau
Det er vigtigt, at du er nysgerrig, og har du en stor teknisk indsigt, er det en klar fordel.
Du har gode resultater fra en relevant lang videregående uddannelse (f.eks økonom, ingeniør eller datalog). Interesse for teknologi er et krav og erfaring fra et lignende job en fordel. Du sætter pris på at være en del af et team hvor, du arbejder selvstændigt med stort drive, men forstår værdien af at vidensdele og sparre med dine kollegaer.

Vores team
Du vil blive en del af en afdeling hvor det faglige niveau er meget højt. Vi er 12 engagerede og kompetente kollegaer, hvor størstedelen af os arbejder i Slet ved Aarhus. Hos os er humøret højt, og der er god energi og omgangstone mellem kollegaer. Faglig udvikling fylder meget, og det samme gælder hjælpsomhed og et rigtigt stærkt samarbejde. Vi er en blandet flok med forskellig baggrund og anciennitet, som sætter en ære i at samarbejde om at lave de bedste løsninger til vores kunder.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er d. 7. august. Send din ansøgning ved at klikke "Søg stillingen". Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, kan du ringe til afdelingschef Anne Aharounian på tlf. 40 26 99 82.

 • Ansøgningsfrist:

  7. august 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Anne Aharounian, tlf. 40 26 99 82.

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.