Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Studentermedhjælper til Blockbuster – TDC Group 

Få foden inden for TDC-koncernen og bliv en del af Blockbuster

I forbindelse med at TDC Group er ved at udvide sine aktiviteter inden for filmudlejning gennem Blockbuster brandet, søger vi en dedikeret og energisk studentermedhjælper der vil hjælpe med til at løfte denne afdeling. Du vil blive en del af en afdeling, som er en kombination af både unge og erfarne kollegaer. Du kommer primært til at rapportere til den økonomi ansvarlige i Blockbuster, men ved visse analyse-opgaver forventes du også at referere til hhv. Blockbusters CEO og Online Brands CFO.

Stillingen

Stillingen vil give dig et godt indblik i filmudlejningsmarkedet i Danmark, hvilket vil medføre kendskab til de enkelte leverandører af produkter samt til udviklingen i salget af produkterne. Arbejdsopgaverne vil variere, men vil dels bestå af ugentlige rutine opgaver, hvor du er med til at sikre overholdelse af kontrakter med leverandører og dels af dybdegående analyser – eksempelvis med fokus på produktrentabilitet eller diverse kundeforhold. I forbindelse med analyseopgaverne vil der med tiden være væsentlige frihedsgrader, hvor du vil få et ansvar for at udarbejde relevante analyser. Stillingen vil også give dig indblik i hvad det vil sige at arbejde i en af Danmarks C20-virksomheder.

Din profil

Du forventes at være en ambitiøs 2. eller 3. års studerende (HA., polit, oecon eller lign) der har opnået flotte resultater på din uddannelse hidtil, og agter at påbegynde en finansiel/økonomisk overbygning (Cand.polit, Cand.Oecon, Cand.merc eller lignende) efter endt bachelor. Du er analytisk, selvstændig, faglig ambitiøs, fortrolig med Excel og åben overfor at arbejde i databaser. Desuden forventes det at du kan holde fokus ved rutineprægede opgaver og samtidig evner, at præsentere og kommunikere komplekse problemstillinger. 

Vi tilbyder

Et afvekslende og udfordrende job, hvor det er muligt at udvikle en stærk forretningsforståelse og tage et stort ansvar for opgaver, hvor du vil få mulighed for at udnytte dit potentiale.

Du skal forvente at arbejde ca. 15-20 timer om ugen ved siden af dit studie – med fleksibilitet i eksamensperioder.   

Ansøgning

Ansøgning, CV, karakterudskrift og relevante papirer bedes sendt pr. e-mail til ernil@tdc.dk hurtigst muligt og senest 30. juni. Du er velkommen til at kontakte Erling Nilsson telefon 20 20 75 62  eller mail: ernil@tdc.dk for yderligere information om stillingen. Stillingen søges besat snarest muligt og inden sommerferien.

 • Ansøgningsfrist:

  30. juni 2017

 • Kontaktperson:

  Senior Business Partner, Erling Nilsson, Online Brands Finance,  Tlf: 2020 7562

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

Blockbuster er en del af TDC Group, som er Danmarks førende udbyder af digital underholdning til hjemmet.