Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Henvis job:
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

  

Stærke JavaScript udviklere

Vil du være med til at gøre den digitale fremtid til virkelighed?

Vi mangler de rette kompetencer for at kunne løfte Danmarks største leverandør af kommunikations- og underholdningsløsninger til nye højder, og sætter derfor massivt ind i ”byggeriet” bag facaden! Hvis du kan kode i javascript, så er det dig, vi inviterer med på rejsen mod fremtidens digitale univers.

Vi leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Det kræver, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Vi er drevet af nytænkning, skarpe idéer og arbejder altid mod at gøre det komplicerede enkelt. For at vi kan lykkes, skal der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe stærke resultater i høj frekvens.

I Online Udvikling arbejder vi meget tæt sammen med vores kollegaer i youSee på at videreudvikle og konstant forbedre youSee.dk. Vi benytter de nyeste teknologier (ReactJS, CSS3, HTML5, m.fl.) og søger entusiastiske og kompetente udviklere, der vil være med til at videreudvikle vores løsninger. Vi er midt i en agil transformation, og vi regner med, at du vil bidrage konstruktivt til den forandring.

Vi forventer, at du har kompetencerne og erfaringen på plads. Du er ekspert i JavaScript og gerne React, og har bidraget til andre store og komplekse online løsninger. Du deltager som udvikler i et af vores agile teams, hvor du bidrager aktivt med løsninger af høj kvalitet. Du har en bachelor- eller kandidatgrad i Softwareudvikling, Digital Innovation, Computer Science eller tilsvarende. Du har kendskab til de agile principper, og du udvikler kode, som andre kan arbejde videre med, fordi det er godt håndværk. Du har lyst til at samarbejde, og du følger kode-standarderne og er dokumenteret. Du er udadvendt, social, nysgerrig, energisk og altid ivrig efter at levere god kvalitet.

Vi tilbyder et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi lover dig ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi deler viden og fejrer hinandens succeser. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved, at det ikke er nok – vi kan først skabe nytænkende løsninger når engagement, kompetencer og teknologi smelter sammen – derfor mangler vi dig!

Vores tilgang. For at levere den bedste digitale kundeoplevelse, skal kunden være i centrum i den digitale udvikling. Derfor har vi samlet det digitale ansvar ét sted, hvor kolleger skal arbejde sammen i mindre squads. Et squad består af de bedste og mest relevante kompetencer til at både specificere, udvikle, teste og levere, som betyder, at der er kortere fra idé til handling og fra design til udvikling.

Ansøgning og kontakt. Send din ansøgning ved at klikke "Ansøg nu". Vi indkalder løbende til samtaler, for vi har brug for dig i teamet snarest muligt – seneste ansøgningsfrist er d. 15. august 2017. Du hører fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristens udløb. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Sten Krabbenhøft på +45 21 60 67 29.  

Lær mere om vores agile rejse her:

 • Ansøgningsfrist:

  15. august 2017

 • Kontaktperson:

  Sten Krabbenhøft, tlf: + 4521 60 67 29

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.