Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Social Media Customer Care - YouSee 

Kan du skabe glæde igennem digital kundeservice og via sociale medier?

Som Social Media team member i YouSee bliver du en del af et super engageret og fasttømret hold på 10 rutinerede medarbejdere. Vi arbejder målrettet på at give ekstraordinær betjening til de kunder, som kontakter os via vores sociale kanaler. Der er fart på i hverdagen, men altid med højt humør og en tro på, at godt samarbejde og en god og positiv ånd i sidste ende skaber de bedste resultater.

 

Som person er du:

 • optimistisk og fleksibel i tilgangen til kunder, kolleger og arbejdstider. 

 • god til at skabe et godt samarbejde med dine kolleger.

 • nysgerrig og fokuseret i din tilgang til arbejdet.

 • nytænkende og innovativ, når dette kræves af opgaven.

 • i stand til at arbejde selvstændigt og vant til at tage initiativ.

 

Det er vigtigt, at du har de skriftlige kompetencer i orden!

Du skal samtidig være hurtig og ikke mindst levende i dit skriftsprog, samtidig med at du er god til hver gang at finde effektivt ind til kernen i en skriftlig dialog og ikke mindst ALTID møder alle typer kunder i øjenhøjde og med et smil, der tydeligt ses i din skrift.

Vi ser gerne, at du tidligere har håndteret kundehenvendelser på digitale og sociale medier, men din egentlige uddannelsesmæssige baggrund er sekundær for jobbet.

 

Praktisk info:

Arbejdsstedet er Teglholmen i København samt mulighed for hjemmearbejde på aften-, weekend- og helligdagsvagter.

Vi har åbent 365 dage om året med skiftende vagter som beskrevet herunder:

På hverdage arbejder vi i tidsrummet 8:00 – 22:00. Heraf ca. 1 aftenvagt fra 14.30 – 22.00 om ugen samt 1 weekendvagt ca. hver 4. til 5. uge fra 12.00 til 22.00.

Ansættelsen er på fuld tid – 37 timer på holddriftaftale med tilhørende tillæg. Betalt hjemmearbejdsplads inkl. mobil. Opstart snarest muligt.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt afdelingsleder René Thorsen Nehls på mobil 20 44 40 62 eller rtne@tdc.dk. Vi indkalder løbende til samtale, så venligst søg hurtigst muligt. Du vil senest høre fra os 3 uger efter ansøgningsfristen. Vi ser frem til at høre fra dig.


​​

 • Ansøgningsfrist:

  21. juli 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder René Thorsen Nehls på mobil 20 44 40 62 eller rtne@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos youSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.