Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Økonom 

Økonom til ledelsesrapportering og rådgivning – TDC Group

Kan du se de spændende muligheder i en stilling som økonom i en C20 virksomhed, hvor der er gode
karrieremuligheder? TDC Decision Support Center har fokus på værdiskabende ledelsesrapportering til vores forskellige forretningsenheder, og her får du en central rolle i at være med til at udvikle nye rapporteringsløsninger, der skal bidrage til bedre beslutningsprocesser. For at blive en succesfuld økonom i TDC Group, så er det vigtigt at du kan omdanne data og analyser til klare budskaber, som TDCs forretningsenheder kan bruge til faktabaserede beslutninger. Du skal derfor være ambitiøs, analytisk og en god holdspiller.

Som Økonom i TDC Decision Support Center bliver din primære opgave at udarbejde rapportering til ledelsen i TDC Group og de enkelte forretningsenheder. Rapporteringsbehovet ændrer sig løbende og for at blive en succes skal du trives med forandringer og være god til at udarbejde fleksible løsninger.  

Samtidig skal du have lyst til at dykke ned i forretningsmæssige problemstillinger for at kunne vise de rette KPI’er med de rette definitioner. Som person er du en holdspiller, der stræber efter at forbedre afdelingens leverancer måned efter måned. 

Om TDC Decision Support Center

Vi er en nystiftet finansafdeling, centralt placeret i TDC Group, bestående af både erfarne og nyuddannede kolleger. Vores vigtigste opgave er at stille information til rådighed for Finans Business Partnere og ledelsen på den mest virkningsfulde måde igennem self-service og anden rapportering for at understøtte
faktabaserede beslutninger. TDC Decision Support Center har ansvaret for i den kommende tid at udvælge og implementere et nyt planlægningsværktøj til at understøtte budgetprocessen i TDC. 

Gode analytiske og visuelle evner

Alle opgaver i TDC Decision Support Center kræver stærke analytiske evner, en interesse for at behandle data og gode kommunikationsevner – både skriftlig og mundtligt. Det er vigtigt at du er god til Excel, mens erfaring med visuelle værktøjer som PowerBI, SAS VA eller Salesforce Analytics vil være et stort
plus. Du skal have en interesse og flair for at præsentere finansielle resultater på en effektfuld måde og viden om finansiel modellering vil være en fordel.

Du har taget en længerevarende økonomisk uddannelse som cand.merc, cand.polit eller lignende. Det kan
både være dit første job eller du kan have nogle års erfaring fra en lignende afdeling.

Vi tilbyder

Et job i TDC Decision Support Center giver dig et enestående indblik i, hvordan en stor dansk
virksomhed udøver økonomistyring og løser de kommercielle udfordringer på det skandinaviske marked for tv, bredbånd og mobilprodukter. Dette overblik giver dig et springbræt til at fortsætte din karriere andre steder i TDC Group – vi tror på, at intern mobilitet udvikler både medarbejderne og TDC som organisation. 
 

 • Ansøgningsfrist:

  17. august 2017

 • Kontaktperson:

  Kasper Brock Laursen, Afdelingschef, tlf. 20 98 55 33 eller mail kalaur@tdc.dk           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.