Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Kunderådgiver til mailhåndtering 

Kan du også lide at arbejde med kundeservice og brænder du får at yde den bedste service? I YouSee søger vi lige nu medarbejdere til vores mailteam.

Vi har forrygende travlt og derfor søger mailteamet på Borups Alle nye kollegaer, hurtigst muligt. 

 

Mailteamets opgave er at yde den bedste kundeservice til vores kunder på tværs af teknologier og områder. Du skal derfor have en kundeserviceprofil, og have lyst til at tale med vores kunder, idet vi ringer ud på 90 % af kundehenvendelserne. Du skal holde kunden i hånden hele vejen, og sikre at de får den bedste oplevelse, samt sikre at sagen bliver afsluttet første gang.

 

I øjeblikket hjælper vi vores kolleger på Support og Billing, så vi sammen kan sikre den gode oplevelse for vores kunder. Mailteamet har også et tæt samarbejde med Klageafdelingen, og hvis du har de rette kompetencer inden for dette område, vil du også kunne få til opgave at varetage klagehenvendelser. Vi har også en del Ad-Hoc opgaver, og vores hverdage kan være meget alsidige, dog alle med formål at levere god kundeservice.

 

Mails er en meget dynamisk og alsidig gruppe, som består af mange aldersgrupper. Vi arbejder med den gode oplevelse og ikke salg. Det er vores vigtigste opgave at sikre kunden er tilfreds, når vi har behandlet deres sag. I Mailteamet har vi udover kundeservice på mails, også ansvaret for inkasso. Vores dagligdag er tider travl, men også udfordrende.

 

Den rette kandidat

Som kunderådgiver i mail teamet bliver din vigtigste opgave at levere en god kundeservice. Det er vigtigt at du kan sætte din i vores kunders sted og forstå deres situation. I Mailteamet er vores vigtigste opgave at hjælpe vores kunder, samt finde løsninger vores kunder er tilfredse med.

 

Du vil indgå i et eksisterende team på 32 medarbejder som i dag besvarer mails. Vi går meget op i at være holdspillere, og spille hinanden bedre. Vi har et godt kollegaskab og mener at vi er bedst for kunden, når vi har det godt. Vi er meget kvalitet- og ansvarsbevidste, og vi forventer ikke mindre af vores kommende kollegaer.

 

Hvem er du?

 • Du taler og skrive dansk, og øvrige sprog er kun et plus

 • Det er en fordel hvis du har kendskab til Support eller Billing, men ikke et krav

 • Du er god til tal

 • Du kan have flere bolde i luften

 • Du har arbejdet med kundeservice og brænder for at levere en god oplevelse

 • Du er god til at stave, og kan formulere en mail i øjenhøjde med kunden

 • Du er god til at tage ansvar for din egen dag, inden for de rammer du har

 • Du kan arbejde selvstændigt og bliver motiveret af at løfte kundeoplevelsen

 • Du er med til at gøre en forskel og kan godt lide en til tider hektisk hverdag, hvor hver dag ikke nødvendigvis er ens

 • Du er ikke bange for at give den en ekstra skalle når det kræves og har mulighed for at være fleksible

Vores arbejdstider er som udgangspunkt mandag – tirsdag 8-17, onsdag 8-15:30, torsdag – fredag 8-15. Der kan være mulighed for andre aftaler. Stillingen er 6 måneders ansættelse med mulighed for forlængelse.

 

Vi tilbyder en dynamisk og spændende dagligdag, hvor kundetilfredsheden har første prioritet.

 

Ansøgning og kontakt

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Hvis du har spørgsmål til jobbet, så kontakt Betina Christensen
Mail: betp@yousee.dk, telefon 20105150. Du hører fra os senest 3 uger efter ansøgningsfristen.

 
   

 • Ansøgningsfrist:

  01-08-2017

 • Kontaktperson:

  Betina Christensen, betp@yousee.dk, tlf. 20105150
     

 • Arbejdssted:

  Borups Allé 43-45, København

 • Ansøgning:

  Brug link til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos youSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.