Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Analytiker

Forecast, forretningsoptimering og analyser er din hjemmebane

 

Du bliver en del af Workforce Management (WFM) i Customer Contact Center. WFM spiller en yderst central rolle i koncernen, hvor vi dækker alle de ressourcestyrende funktioner som forecast, vagtplanlægning, daglig drift og overvågning. Vi er en mindre afdeling på 11 mand, men er højt forankret i koncernen og sidder med et betydeligt mandat og beslutningsansvar. Afdelingen består af erfarne kolleger, og vi har en afslappet omgangstone, en uformel ledelsesstil, og vi giver dig mulighed for at bidrage aktivt til afdelingens udvikling. Din nye arbejdsplads ligger på Sletvej ved Aarhus.

 

Vi forventer

…at du forpligter dig til at levere exceptionel kundeservice

…at du har professionel ekspertise og er begejstret for dit arbejde

…at du har høj integritet

…at du evner at arbejde selvstændigt og samarbejde i teamet

…at du tænker kreativt og problemløsende

…at du har dedikation til at udvikle dine egne færdigheder og viden

 

Vores engageret afdeling demonstrerer disse kvaliteter hver dag.

 

Du udvikler og optimerer TDC Groups kontaktcentre via forecast og analyser

Din vigtigste opgave bliver at håndtere forecast, ressourcestyring, analyser og optimering af hele TDC Groups kontaktcentre. Du skal sikre, at vi har de rette ressourcer på det rette tidspunkt. Derfor vil ressourceprognoser, forecast og rapportering udgøre en væsentlig del af dine opgaver. Rapporteringen skal afspejle aktuelle data og du skal løbende forbedre formateringen af rapporterne så den er mest mulig læsbar. Når tendenser og mønstre udvikler sig i data, skal du identificere disse til ledelsen. Du skal være skarp på hvilken dynamik der kan bidrage til mønstrene. Derfor opretholder du kendskab til historiske trends for indsamlede data, er opmærksom på atypiske tendenser og tager afhjælpende handlinger, hvis det er nødvendigt.

 

Herudover skal du:

 • Udvikle og optimere processer omkring forecast og analyser af interne resultater
 • Udvikle nye og vedligeholde og servicere nuværende modeller
 • Sikre, at forecast er risikovurderet korrekt og afstemt internt og eksternt
 • Afholde og deltage i møder med vores primære kunder
 • Sikre leverancer i forhold til deadline
 • Deltage i projekter

 

Primære værktøjer i afdelingen

 • SAS Forecast Server
 • NICE WFM (Workforce Management)
 • MS Office pakken
 • SAS/R

 

Den medvirkende faktor for succes vil du være!

 

Minimums kvalifikationer

Du har enten en videregående uddannelse i matematik, statistik eller business administration, eller du har opnået tilsvarende kompetencer i arbejdet med forecast og analyser. Du har fire til fem års erfaring fra Call Centre verden eller lign. Kendskab til COPC CX-standarden og dybdeforståelse for WFM-processer er en fordel. Det vigtigste er dog, at du er analytisk anlagt, har et stort drive og brænder for optimering og udvikling. Du motiveres for at vokse ind i analytikerrollen og kan samtidig se tingene i metaperspektiv. Du har en god forretnings­forståelse, kan lide at dykke ned i data/systemer og analysere dig frem til løsninger og omsætte disse til handling. Du har gode ​​interpersonelle og præsentationsfærdigheder, og

evner at omsætte din dybe fagviden til et klart budskab – både på dansk og engelsk – og på et højt fagligt og professionelt niveau. Du har gejsten til at få dine opgaver igennem, og du træffer kvalificerede beslutninger – også hvis du møder modstand. Til sidst er det vigtigt, at du bidrager til procesforbedringer, der kan optimere din og dine kollegers hverdag, og trives i et dynamisk miljø/marked, hvor prioriteterne hurtig skifter, og deadlines kan være mange og tætte.

 

Til den kvalificerede kandidat tilbyder vi:

 • Struktureret faglig og personlig udvikling samt gode karrieremuligheder i en stor børsnoteret C20 virksomhed

 • En afslappet og uformel atmosfære med fokus på selvstændigt at kunne forvalte opgaverne og løse dem i samarbejde og i høj kvalitet

 • En konkurrencedygtig løn baseret på erfaring

 • Muligheden for at arbejde i et tempofyldt miljø, hvor du kan se effekten af ​​dine bidrag dagligt.

 

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 31. august, og vi indkalder løbende til samtaler. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til Operations Manager Jonas Laursen på tlf. 21 12 66 30.

 • Ansøgningsfrist:

  31. august 2017

 • Kontaktperson:

  Operations Manager Jonas Laursen på tlf. 21 12 66 30           

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.