Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Erfaren QA’er søges til YouSees streaming apps 

Vi mangler dig, der vil være med til at sætte dit unikke fingeraftryk på fremtidens streaming inden for TV, film og serier. Vores services vokser hver dag, og vi har derfor brug for en QA’er med erfaring inden for automation.

 

 

Vi er i dag 60 mand fordelt på 6 teams, der udvikler alle youSees streaming applikationer til web, mobil, tv-bokse, Smart Tv, Android Tv m.fl. ligesom vi selv udvikler vores egen middleware og backend og har vores eget QA-team. Vi udvikler derfor vores services end-to-end. Vi søger 1 entusiastisk QA’er, der kan levere den bedste kundeoplevelse til over 1 million danskere – uanset hvilken skærmstørrelse man bruger.

 

Vi arbejder agilt, og vi lover, du får super kompetente kollegaer, der gør hverdagen spændende og udfordrende. Der er plads til alle og mulighed for at udvikle sig i forskellige retninger. Hos os er ambitionerne store og højt til loftet. Her er plads til alles holdninger og ideer.

 

Vi har stor fokus på automation, og det er derfor en fordel, at du allerede erfaring med dette område på apps og web. Vi arbejder med tools og frameworks som blandt Wireshark, pcap, qTest, Xcode, Swift, Selinium, Android Studio og Jira. Vi er altid åbne for at gå nye veje, og det er derfor vigtigt, at du også har mod på at give dig i kast med green field opgaver, hvis den bedste løsning findes der.

 

Vi forventer, at du har kompetencerne og erfaringen på plads, men er også åbne for, at du har områder, hvor du måske er grøn. Pt. er vi 8 mand i teamet. Det er vigtig for os, at du som person er løsningsorienteret, tænker ud af boksen og er en god kollega.

 

Vi værdsætter en afslappet og dynamisk kultur, hvor opgaverne og konditionerne hurtigt ændrer sig. Det ser vi som en positiv ting, som betyder, at vi selv påvirker de tekniske og designmæssige valg, der skal træffes for at sikre vores streaming services – også i fremtiden.

 

Hvis du gerne vil vide mere om afdelingen, så kan du læse mere i denne artikel her.

 • Ansøgningsfrist:

  28. august 2017

 • Kontaktperson:

  Udviklingschef Jesus Lopez De Paz på jelop@tdc.dk eller på telefon 2840 1664

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.