Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Souschef til Yousee Butik, Frederiksborggade København K

Er salg og ledelse lige dig?  

Og kan du kan skabe løsninger i verdensklasse? Så er du måske vores nye souschef til YouSee butik på Frederiksborggade. Vi tilbyder en bred portefølje af produkter og serviceydelser, der dækker mobil, fastnet, internet og tv, og vi arbejder og står stærkt i en fokuseret salgskultur. Glæd dig til en stilling, hvor du får ansvar og mulighed for både personlig og professionel udvikling, og som kan bane vejen til en fremtidig stilling som butikschef.  

 

Du sælger, fører an og udvikler kompetencerne i teamet  

Med reference til butikschefen får du først og fremmest ansvar for at øge salget af vores forskellige produkter og serviceydelser til privatkunder, erhvervsdrivende og mindre virksomheder. Og som en del af salgsteamet afdækker du kundernes behov og skræddersyr løsninger, der skaber stor kundetilfredshed.  

 

Derudover byder din nye hverdag også på ledelsesmæssige opgaver, da du  bliver butikschefens højre hånd og stedfortræder. I den forbindelse kommer  du til at stå for medarbejdersamtaler, hvor du følger op på dine kollegers kompetencer og udvikling, ligesom du varetager salgsstyringen i forhold til budgetterne.  

 

Salgstalent med ambitioner og flair for ledelse  

Dit CV afspejler dine salgsmæssige erfaringer, som du henter fra en relevant stilling f.eks. inden for telemarketing, detailhandlen eller lignende. Har du tilmed erfaring med ledelse, er det kun en fordel. Uanset, hvad du har med i bagagen, befinder du dig godt i den udadvendte rolle, hvor det er dig, der indleder samtalen med kunden. Og du er samtidig klar til at træde ind i rollen som leder.  

 

Du er kendt som en empatisk person, der er nærværende, nysgerrig og modig, og som evner at lytte. Desuden rummer du et positivt sind og har ambitioner og drive, der gør dig stærkt fokuseret på at nå dine mål og udnytte dit eget potentiale. Sidst, men ikke mindst, er du dygtig til at kommunikere og evner at samarbejde på tværs af en stor organisation.  

 

Ansøgning og kontakt  

Ansøgningsfristen er den 20. September 2017. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte butikschef Alpay Güven på algu@yousee.dk

 • Ansøgningsfrist:

  20. september 2017

 • Kontaktperson:

  Butikschef, Alpay Güven, mail: algu@yousee.dk

 • Arbejdssted:

  Frederiksborggade, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.