Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Souschef YouSee Butik Amager

Vi skaber fremtiden – vil du være med?

Hvad er dit mål? Vores er at bringe mennesker tættere på — tættere på venner, tættere på karrieren, tættere på fremtiden.

 

Du sælger, fører an og udvikler kompetencerne i teamet  

Med reference til butikschefen får du først og fremmest ansvar for at øge salget af vores forskellige produkter til vores kunder. Og som en del af salgsteamet afdækker du kundernes behov og skræddersyr løsninger, der skaber stor kundetilfredshed.  

 

Dit CV afspejler dine salgsmæssige erfaringer, som du henter fra en relevant stilling f.eks. inden for telemarketing, detailhandlen eller lignende. Har du tilmed erfaring med ledelse, er det kun en fordel. Uanset, hvad du har med i bagagen, befinder du dig godt i den udadvendte rolle, hvor det er dig, der indleder samtalen med kunden. Og du er samtidig klar til at træde ind i rollen som leder.  

 

Din hverdag

 • Du bliver butikschefens højre hånd og stedfortræder og din hverdag vil være en kombination af ledelsesmæssige opgaver og salg af vores produkter

   

 • Det er vigtigt, at du kan lide at lære nyt og har lyst til at udvikle dig, og du skal trives med at blive målt på din personlige indsats 

 • Du bliver en del af et stærkt team, hvor der er fokus på at opnå de gode salgsresultater og have en sjov hverdag sammen

I samarbejde med butikschefen, vil du være en del af

 

 • medarbejdersamtaler, hvor du følger op på teamets resultater, kompetencer og udvikling

   

 • salgsstyringen i forhold til budgetter og KPI’er 

 • at skabe glade kunder ved at gå forrest, følge op og motivere teamet til at skabe de bedste kundeoplevelser i det daglige.

 • kontinuerligt at udvikle butikken i en retning, der lever op til strategien og sikrer målopfyldelse indenfor salg og kundetilfredshed.

 

Du er kendt som en empatisk person, der er nærværende, nysgerrig og modig, og som evner at lytte. Desuden rummer du et positivt sind og har ambitioner og drive, der gør dig stærkt fokuseret på at nå dine mål og udnytte dit eget potentiale. Sidst, men ikke mindst, er du dygtig til at kommunikere og evner at samarbejde på tværs af en stor organisation.  
 

Din karriere – din fremtid

Hos YouSee skaber du fremtiden for din egen karriere. Døren til din fremtid står åben og hvis du leverer indsatsen, så har vi mulighederne.

Du bliver en del af en af landets største virksomheder. Du får en arbejdsdag omgivet af den nyeste teknologi og du kommer helt tæt på fremtiden. Du starter på en karriere, der kan tage dig langt, hvor det eneste der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats. 

Praktiske informationer

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer pr. uge efter en vagtplan, som du koordinerer sammen med dine kolleger i butikken. 

Arbejdsstedet er i vores Butik på Amager.

 

Ansøgning og kontakt 

Ansøgningsfristen er den 27.09.2017. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så kontakt til Butikschef, Sebastian Bech” på sebe@yousee.dk

 • Ansøgningsfrist:

  27. september 2017

 • Kontaktperson:
  Butikschef, Sebastian Bech, mail: sebe@yousee.dk            

 • Arbejdssted:

  Amager

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.