Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Marketing Automation Manager 

Vil du være med til at optimere udsendelsen af +50 mio. kundekontakter årligt?

 

Brænder du for at skabe og eksekvere relevant 1:1 omnichannel kundekommunikation – og ser du mulighederne i at anvende kundedata som et løftestang til at sikre TDC Groups resultater i fremtiden? Så tænker du ligesom os, og du vil have alle muligheder for at udfolde og udvikle dit potentiale i Business Intelligence & Analytics. Her får du 55 engagerede kolleger, der arbejder med data og indsigter indenfor marketing automation, advanced analytics og Business Intelligence.

 

Har du et stærkt drive for at arbejde intenst med kundedata - og har du talent for sammen med vores marketing afdeling at konvertere dem til Danmarks mest effektive 1:1 kampagner, naturligvis i et dynamisk miljø med høj puls og mange deadlines? Så er du godt klædt på til et meget spændende job i en af Danmarks største og bedste Marketing Automation afdelinger.

 

Vi vil være DK’s bedste til Marketing Automation

Business Intelligence & Analytics er TDC’s epicenter indenfor 1:1 Marketing Automation, advanced analytics og big data. Vi spiller en helt central rolle i at konvertere data til indsigter og relevant kommunikation.  

 

Du bliver en del af teamet Omnichannel Communications, og vi vil være DK’s bedste indenfor Marketing Automation. Vi udsender årligt +50 mio. kundekontakter på tværs af vores direkte kanaler (Brev, E-mail, SMS, Telemarketing, Online, Facebook, Kontaktcenter) via vores IBM campaign management platform. Vi arbejder med de nyeste teknologier til at sikre relevant og personaliseret kundekommunikation i alle vores kanaler. Vores fokusområder er optimering af adfærds- og trigger-dreven kommunikation ved brug af både online- og offline-datakilder. Alt sammen med det overordnede formål at sikre en god kundeoplevelse gennem relevant og personlig kundekommunikation.

 

Mulighed for hurtig udvikling i spændende rolle

Du kommer primært til at supportere YouSee i opsætningen af deres 1:1 Go2Market kampagner, samtidig med at du proaktivt udfordrer vane tænkning med nye tekniske og datamæssige muligheder – du kan simpelthen ikke lade være!

 

1:1 kampagnerne foregår i IBM Campaign og IBM Watson Campaign Automation. Miljøet er konstant udfordrende og hektisk, så det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, sikkert og effektivt – også med korte deadlines.

 

I overblik vil dine primære opgaver omfatte:

 

 • Være med til at definere udvælgelser/segmenter til marketing kampagner i tæt samarbejde med Marketing og øvrige data scientists i Business Intelligence & Analytics

 • Foretage konkrete kundeemneudvælgelser og opsætte 1:1 og trigger kampagner i vores kampagne system (IBM Campaign)

 • Sikre en effektiv indarbejdelse af data mining indsigter i kampagneaktiviteterne (især churn-, respons- og salgsmodellering)

 • Medvirke til at udvikle nye personaliserings muligheder på tværs af alle kanaler bredt i TDC Group

 

Du kommer til at arbejde i et dedikeret team med høj faglighed og stor erfaring, og du vil opleve en stejl læringskurve – inden for dette felt får du simpelthen ikke bedre muligheder i Danmark. Derudover kan du glæde dig til at arbejde med de bedste systemer og udnytte analytiske muligheder inden for omnichannel markedsføring i en afdeling hvor vi samtidig altid har et godt socialt samvær.

 

Din baggrund

Du har minimum 1 års erfaring og en relevant uddannelse (cand.merc.mat., cand.it, Cand.scient.oecon., datamatiker eller lign), hvor du har erfaring med databehandling og har gjort dig de første erfaringer med kampagneeksekvering og målgruppeudvælgelse. Du har endvidere gerne erfaring med SQL eller SAS – og har nemt ved at lære nye metoder. En god forretningsmæssig forståelse af brugen af 1:1 marketing kampagner er et godt udgangspunkt for jobbet. Erfaring med IBM Campaign eller lignende systemer vil være et plus, men ikke et krav.

 

Du skal trives med mange sideløbende opgaver med stor forretningsmæssig betydning, og besidder allerede naturlig gennemslagskraft til at sikre en tydelig og klar forventningsafstemning til din leder og kollegaer omkring dine aftalte leverancer.

 

Rollen indebærer meget tæt kontakt med dygtige marketing- og commercial managers, så du skal have en åben og udadvendt personlighed for at trives i jobbet.

 

Ansøgning og kontakt

Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til Afdelingschef Lars Monrad-Jensen, Omnichannel Communications, Business Intelligence & Analytics, på 3070 5591

 • Ansøgningsfrist:

  27. september 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Lars Monrad-Jensen, Omnichannel Communications, Business Intelligence & Analytics Tlf: 3070 5591

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.