Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Rekrutteringskonsulent ved YouSee, Sønderborg

Vil du sætte dit præg på fremtidens YouSee? Og kan du spotte talenter? Så har du nu mulighed for at blive konsulent i YouSee Rekruttering i Sønderborg, hvor din opgave bliver at finde og udvælge præcis de medarbejdere, der kan gøre en forskel hos os.  

Du har arbejdssted i Sønderborg og skal forvente rejseaktivitet til Århus, Odense, Kolding, Flensborg og København. Dine kollegaer sidder nævnte steder, og derfor kræver det at du i høj grad kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Stillingen giver dig en enestående chance for at knytte tætte relationer på tværs af YouSee, ikke mindst fordi du meget ofte er ude og møde lederne ansigt til ansigt.

Opgaven

Din primære opgave bliver at screene og afholde samtaler med kandidater. Du kommer til at arbejde med rekruttering af både inbound og outbound salgsmedarbejdere til vores callcentre, hvor tempo, fleksibilitet og evnen til at spotte salgstalenter er afgørende. I opgaven ligger også at få screenet de helt rigtige kandidater ind til samtaler. Du skal være proaktiv og med din viden om rekruttering optimere og udfordre processen.

Relationsskabende og løsningsorienteret ”go-getter” 

Du har en relevant erfaring med rekruttering samt evt. erfaring fra et callcenter.  

Du er nysgerrig og videbegærlig, så du hurtigt kan sætte dig ind i YouSee’s forretning og værdier med respekt for kulturen i de enkelte forretningsenheder. Desuden formår du med din gennemslagskraft og professionalisme at skabe et tæt samarbejde med dine kontakter på tværs af organisationen, og du er en teamorienteret kollega, der deler din viden og bidrager med godt humør.  

YouSee er en dynamisk virksomhed og det kræver at du er forandringsvillig og får energi af at gøre tingene på en ny og anderledes måde.

Du trives i en selvstændig rolle, hvor du har ansvaret for at målene nås, deadline overholdes, og rekrutteringerne bliver en succes. Og du drives af at få tingene til at lykkes og har et resultatorienteret fokus.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 8. oktober og vi forventer at afholde samtaler i uge 42.  Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så kontakt rekrutteringskonsulent Anne Kanst Husted på akhu@yousee.dk.

 • Ansøgningsfrist:

  8. oktober 2017

 • Kontaktperson:

  Rekrutteringskonsulent, Anne Kanst Husted, mail: akhu@yousee.dk

 • Arbejdssted:

  Sønderborg

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.