Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

 

Head of Business Management

Fullrate Erhverv sælger i dag løsninger (TV, Bredbånd og Mobiltelefon) til erhvervsdrivende (B2B). Divisionen står overfor en transformation hvor der er ambitiøse vækstmål for de kommende år. Vi søger derfor en kommerciel profil til at stå bag eksekveringen af den nye strategi. Vedkommende for ansvaret for at implementere og drive den fastlagte strategi med fokus på forretningsudvikling, vækst og fastholdelse af den nuværende kundebase.

 

Som Head of Business Management bliver du ansvarlig for at sikre den kommercielle vækst i form af bland andet produktportefølje, forretningsudvikling og især eksterne partnerskaber. Det er afgørende, at du selv kan gå forrest og sikre eksekvering i en hektisk dagligdag og sikre at vi når vores forretningsmål. Du skal drives af lysten til konstant at følge udviklingen i markedet, nøgletal og omsætte det til initiativer. Du identificerer, udvikler og realiserer nye kommercielle tiltag i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du er sammen med dit team ansvarlig for at sikre fremdrift på initiativerne og lede dem på tværs af organisationen.

 

Afdelingen har det overordnet kommercielle ansvar for Fullrate Erhverv hvilket bl.a. indebærer:

 

 • Styring og sikring af budget, estimat og P/L

 • Udvikling, implementering og eksekvering af produkt- og prisstrategi.

 • Konceptualisering, opbygning og eksekvering af nye cases til vækst.

 • Identificere, udvikle og realisere nye kommercielle tiltag

 • Planlægning og løbende tilretning af roadmap for ATL og BTL indsatser.

 • Kommercielle tiltag der skaber vækst i salgskanalerne

 

Du skal kunne transformere og mobilisere organisationens samlede forandringsparathed. Det er derfor meget vigtigt, at du er lydhør over for andres synspunkter, god til at skabe og pleje relationer og samtidig engageret og klar til at skabe drive og energi i din organisation. Du er strategisk og analytisk stærk og evner at skabe tillid til din person og dine beslutninger på en måde, der viser, at du har forståelse for den samlede organisation. Du skaber følgeskab og giver dine omgivelser mod og værktøjer til at løfte niveauet.

 

Er du analytisk, struktureret og elsker at skabe nye løsninger? Har du en stærk kommerciel profil der kan omsætte data til ny forretning? Så er det dig vi leder efter. Du kan glæde dig til at komme ind i en afdeling, hvor ambitioner, samarbejde og godt humør går hånd i hånd. Du har i høj grad muligheden for selv at påvirke din dagligdag og dit ansvarsområde, hvilket stiller krav til en stor grad af selvstændighed. Jobbet indebærer høj grad af kontakt til både kolleger i resten af TDC Group og eksterne samarbejdspartnere, hvor du vil skulle samarbejde og lede på tværs på de enkelte initiativer.

 

Som Head of Business Management, refererer du til direktøren for Fullrate Erhverv og indgår i ledergruppen.

Du er selvstændig, analytisk, kommerciel og besidder et stort drive. Du har en videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., HD eller lign. Du har suppleret med nogle års erfaring – gerne indenfor strategi, forretningsudvikling og salg. Erfaring inden for abonnementsbaserede produkter er at foretrække.

 

Som person, er du idérig og arbejder både selvstændigt og struktureret. Du kan lide at skabe resultater gennem andre og indtage den ledende rolle i et dynamisk miljø, hvor du altid bevarer dit overblik, også når det går stærkt. Med dit store drive og vilje til at lykkes, giver du ikke op selv om du støder på udfordringer på din vej.

 

                                                                                                                             

Skal du have succes i dette job, skal du være udpræget ambitiøs og resultatorienteret. Du skal derfor være klar til at yde den ekstra indsats, det kræver at tage egne initiativer og sikre, at de bliver implementeret med kvalitet. Det kræver overblik og evnen til at planlægge og organisere din tid. Du skal kunne skabe og udbygge gode relationer til alle omkring dig.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgninger vurderes og samtaler afholdes løbende inden fristens udløb den 31. oktober 2017, så søg venligst stillingen hurtigst muligt. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så kontakt Direktør Anders Kjær-Jensen på 29290940 eller send en mail til akj@fullrate.dk

 

 • Ansøgningsfrist:

  31. oktober 2017

 • Kontaktperson:

  Direktør Anders Kjær-Jensen, Tlf: 2929 0940 eller mail: akj@fullrate.dk

 • Arbejdssted:

  Telegade, Taastrup

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Fullrate

Hos Fullrate kan alle gøre en god handel inden for TV, bredbånd og mobiltelefoni. Fullrate er Danmarks eneste full-service lavprisselskab, og vi bestræber os på at udbyde enkle teleløsninger til markedets bedste priser.