Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

 

Customer Agent, youSee, Kolding

 

Kan du tale med alle?

Det kræver mere at arbejde i et kundecenter, end mange måske lige går og tror. Du skal kunne tale med alle slags mennesker - forstå deres situation og hjælpe dem på rette vej. Lige meget om stemmen i røret er fra Britta, Özkel, Søren eller Irma. Og så skal du kunne holde hovedet koldt - selv hvis det brænder på i telefonen. Du er YouSee's vigtigste ambassadør, da du er den første og den sidste vores kunder taler med. Så hvis du har dine talegaver i orden og er klar over, hvordan du bruger dem til at skabe resultater, er et job hos YouSee Customer Relations måske noget for dig.

 

Kundedialog og salg via telefonen - primært kunder, der ringer ind

Dit job handler helt enkelt om at give kunderne den bedste service og sælge YouSee's produkter. Langt det meste af din kundedialog vil være med kunder, der ringer ind med spørgsmål og ønsker. Dine arbejdsopgaver:

Forstå kundernes behov, præsentere og sælge løsninger til dem i telefonen når de ringer ind

Ringe mulige kunder op og give den bedste service og levere den bedste kundeoplevelse

Sælge YouSee's produkter

 

Om youSee Akademiet - gennemtænkt udvikling af dine evner

Vi sørger for, at der er plads til den, du er og til din udvikling. Derfor sikrer vi, at du får den træning og uddannelse, der skal til, så du hele tiden udvikler dig og skaber succes i dit job. På vores YouSee Akademi får du en personlig udviklings- og karriereplan og igennem et fastlagt uddannelsesforløb bliver du klædt godt på omkring salgsteori, kundetyper samt udvikler dine egne personlige evner.

 

Brug dit drive til at skabe resultater

Hos YouSee kan du få et job, hvor du ikke behøver sidde stille for at gøre det godt. Tværtimod. Vi leder efter dig, som helst vil være i bevægelse. Hvis du har lyst til at løse nye udfordringer hver eneste dag, vil vi gerne have dig med på vores hold. I Customer Relations kan du bruge din energi til at skabe resultater.

 

Vi vokser... Derfor søger vi nu endnu flere kollegaer til vores kundecenter i centrum af Kolding

Vi åbnede sidste sommer et stort kundecenter i Kolding, hvor vi har fokus på at skulle levere kundeoplevelser i verdensklasse. Kunne du tænke dig at blive en del af vores næste team i Kolding? Du skal kunne forstå kundernes behov og kunne overbevise dem om, at vi har det helt rigtige produkt til dem. Samtidigt skal du have mod på et job, hvor bonusordning, præmier og indbyrdes konkurrence er en del af vores dagligdag.

 

Praktiske informationer

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer per uge. Du får en høj timeløn samt provision oveni uden loft. Arbejdsstedet er centralt placeret på Klostergade 21-25 i Kolding. Det er ikke muligt at afvikle ferie de første tre måneder i ansættelsen pga. intern uddannelse.

 

Ansøgning og kontakt

Har du energien og evnerne til at blive en succes, så send hurtigst muligt din ansøgning ved at klikke "SØG STILLINGEN". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige profil. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte YouSee's rekrutteringsteam på mail: CR-rekruttering@tdc.dk

 • Ansøgningsfrist: 22.10.2017

 •  

 • Startdato: 10.11.2017

 • Kontaktperson:

  YouSee's rekrutteringsteam: CR-rekruttering@tdc.dk                

 • Arbejdssted:

  Klostergade 21-25 6000 Kolding

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos youSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.