Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Afdelingschef, Leverandør Styring 

Du er open minded, energisk og ikke bange for at introducere nyt

Er du klar til at lede og drive en afdeling som leverer fremtidens infrastruktur?

Er du innovativ og strategisk funderet som leder, forandringsklar, så du kan matche og opfange de muligheder og signaler som markedet byder i morgen?

 

Er du skarp til at styre og holde leverandører og partnere indenfor grav, teknik og BPO op mod samlede mål.

 

Har du personligt drive og VIL ledelse, så er det måske dig vi søger.

 

Omkring afdelingen:

Leverandør styring er en del af Infrastruktur BL i Netværk divisionen og består af 12 medarbejdere der håndterer og styrer de leverandører og strategiske samarbejdspartner som står for etableringen af TDC’s kabel infrastruktur herunder fiber, kobber, samt passivt materiel etc.

 

Derudover styrer afdelingen Service Management af vores samarbejdspartner Accenture i Indien, som udfører store dele af fiber projektering og Fiber & Anlæg konsortiet som står for etablering af den fysiske fiber infrastruktur

 

Ansvar og opgaver:

Afdelingschefen har det overordnede ansvar for at sikre et velfungerende og smidigt samarbejde med leverandører, herunder at leverandørerne lever op til deres kontraktuelle forpligtigelser mht. tid, pris og kvalitet.

 

Udvælgelsen og validering af leverandører samt benchmarke disse er en vigtig del af jobbet

Ledelse af de højt kvalificerede medarbejdere fordelt mellem Teglholmen og Slet, samt sikre motiverede og engagerede medarbejdere.

 

Afdelingschefen har ligeledes ansvaret for at kompetenceudvikle medarbejderne og kontinuerligt sikre sig at der er tilstrækkelige ressourcer til at håndtere den indkomne opgavemængde.

 

Krav og ønsker til den rette kandidat:

Vi søger en person med personligt engagement der er drevet af viljen og ønsket om at skabe succes. Derudover skal du have gode people management evner og erfaring deri, samt er god til at kommunikere både med medarbejdere, kolleger og vores samarbejdspartners. Samarbejdsevner er vitale da det at samarbejde på tværs intern og ekstern er en vigtig del af vores DNA.

 

Det er en forudsætning at du har en mellemlang videregående teknisk uddannelse eller dokumenteret erfaring med håndtering af grav & teknik leverandører på operationelt niveau. Teknisk viden og erfaring med netværk og udbygning af især Fiber af dette vil afgjort være en fordel.

 

Du skal være forandringsvillig og have energien til at implementere nye og effektive metoder som kan og skal optimere vores arbejdsprocesser med eller uden nye teknologiske virkemidler

 

Vi tilbyder:

Mulighed for at udvikle en stor afdeling med baggrund i performancekultur, hvor man kan fokusere på at gøre det man er bedst til samt spille hinanden gode.

Det er et must, at man kan drive effektiviserings- og procesforbedringer og derigennem drive et effektivt og kompetent produktionsapparat. Vi tilbyder en involverende lederstil med stor indflydelse på eget job og udvikling, samt en energisk og begejstret ledergruppe med viljen og evnen til at skabe succes. Vi tilbyder et tæt samarbejde med lederkollega med lignende opgaver

 

Andre informationer: Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 • Ansøgningsfrist:

  31. oktober 2017

 • Kontaktperson:

  Underdirektør, Uffe Tomasson, mail: ufto@tdc.dk eller tlf: 4050 8603

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.