Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Supporter

Supporter hos YouSee

Har du lyst til at arbejde med support og kundeservice?
Vi søger lige nu de allerbedste kundekonsulenter til at yde support og kundeservice hos YouSee. Du vil telefonisk supportere, sælge og rådgive kunder, og sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet og hjulpet. Som kundekonsulent er du virksomhedens stemme udadtil og din indsats spiller en stor rolle for virksomhedens image og den gode kundeoplevelse.

Dine kvalifikationer
Det er ikke et krav, at du har siddet i en lignende stilling før, men erfaring fra andre stillinger indenfor service og salg er en fordel. Du er robust, mødestabil og klar på en omskiftelig hverdag med skiftende arbejdstider. Vi søger en selvkørende profil, der stiler efter at forbedre og udvikle sig, og som tager ansvar for, at hele teamet når de opsatte mål og resultater.

For at være det perfekte match kan du nikke genkendende til følgende:
Jeg elsker at yde god service og går gerne skridtet videre for at opfylde kundens behov.

Jeg har teknisk flair.
Mine kommunikative evner er i top, og jeg taler og skriver fejlfrit på dansk.

Jeg kan sælge over telefonen, og jeg trives i et konkurrencepræget miljø.
Jeg er en teamplayer med stort T og motiveres både af teamets og egne mål.
Jeg trives med at blive målt på min performance, herunder kundetilfredshed.

Vi kan tilbyde dig
Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel.

 

Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, der er kendetegnet ved, at alle har et højt drive og en gennemgribende teamånd. Du refererer til en Team Manager, der sammen med en coach sørger for en grundig træning. Derudover vil du de første 4 uger få uddannelse og blive oplært i vores systemer og produkter. Af hensyn til intern uddannelse og oplæring er det ikke muligt at afvikle ferie i de første 3 måneder af ansættelsen.

Arbejdsplads, ansøgning og startdato

 
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i tidsrummet kl. 08.00 - 20.00 mandag til fredag og kl. 08.00 - 20.00 i weekender og på helligdage. Du vil have arbejdsplads på Borups alle 43-45 2200 København N. Vi tilbyder en fast timeløn + provision.  Opstartsdatoen er d. 24 nov. 2017.

 

 • Ansøgningsfrist:

  03-12-2017

 • Startdato:

 • 08-12-2017

 •  

 • Kontaktperson:

 • CR-rekruttering@yousee.dk

 •                       

 • Arbejdssted:

  Borups alle 43-45, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.