Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Senior Analyst 

Erfaring med finansiel performance management, finansiel analyse og budgettering

 

Er du analytisk, struktureret og elsker at skabe nye løsninger? Brænder du for konstant at forbedre de eksisterende management rapporter og processer? Har du en stærk finansiel profil der kan omsætte data til viden? Så er det dig vi leder efter. 

 

Omkring afdelingen

 

TDC Decision Support Center er en ny afdeling i TDC, centralt placeret i Finans. Vi har ansvaret for udvikling og drift af planlægning/budgetterings-værktøjer, management rapportering, finansiel modellering og meget andet, i tæt samarbejde med resten af TDC Finans. Det er os der sørger for, at ledelsen har den information der skal til for at træffe de bedste beslutninger, og vi arbejder tæt sammen med senior management og forretningsenhederne i TDC. Vi er en ny og ekspanderende afdeling i TDC Finans, hvilket indebærer, at du i høj grad kan være med til at præge vores arbejdsform, retning og fremtidige ambitioner.

 

Ansvar og opgaver

 

Som en vigtig del af Decision Support Center, vil dine vigtigste opgaver være at:

 

 • Designe og drive arbejdet med en integreret planlægningsmodel der skal understøtte budgetlægning, target-setting, scenario-analyser og automated forecasting for hele TDC.

   

 • Kortlægge sammenhænge mellem interne og eksterne drivere og resultater fra salg til produktion, så planlægningsprocessen i TDC bliver bedre og mere effektiv.

   

 • Drive projekter på tværs af de forskellige afdelinger i TDC, med henblik på at forbedre og optimere forskellige forretningskritiske finansprojekter

   

 • Identificere, implementere og drive værktøjer og processer til optimering af TDCs management rapportering, for dermed at understøtte en effektiv beslutningstagning på tværs af organisationen.

   

Vi tilbyder

 

Vi tilbyder dig muligheden for at deltage i forbedringen og forandringen af centrale finansprocesser i TDC – både i Finans og i forretningen som helhed. Du kommer til at arbejde tæt sammen med CFO-kredsen i TDC og resultatet af dit arbejde vil kunne mærkes af mange. Stillingen vil give indsigt i alle dele af TDC’s forretning og åbne døre for en videre karriere for en high performer.

 

Du kan glæde dig til at komme ind i en afdeling, hvor ambitioner, samarbejde og godt humør går hånd i hånd. Du får i høj grad muligheden for selv at påvirke din dagligdag og dit ansvarsområde, hvilket stiller krav til en stor grad af selvstændighed. Jobbet indebærer høj grad af kontakt til både kolleger i TDC Finans og resten af TDC Group.

 

Krav og ønsker til den rette kandidat

 

Vi søger en person med et stort personligt engagement der er drevet af viljen og ønsket om at skabe resultater og fremgang.

 

Du har en videregående uddannelse suppleret med mindst 10 års relevant erfaring – gerne indenfor finansiel analyse, performance management, strategi og budgettering i en større virksomhed. Hvis du har arbejdet med planlægningsværktøjer som Hyperion, Anaplan eller lignende, eller med self-service/visualiseringsværktøjer som Tableau, Power BI eller lignende, er du allerede godt på vej. Stillingen kræver en dyb forretningsmæssig og økonomisk forståelse samt en kreativ tilgang til forretningsanalyse.

 

Som person er du selvstartende og er god til at samarbejde, men formår også at arbejde uafhængigt når situationen kræver det.

 

Det er afgørende, at du selv kan gå forrest og sikre eksekvering i en hektisk dagligdag og sikre at vi når vores forretningsmål. Du skal drives af lysten til konstant at identificere, udvikle og implementere nye forbedringstiltag i tæt samarbejde med dine kollegaer.

 

Du har fremragende kommunikationsevner og er vant til at håndtere interessenter både i ledelsen og blandt dine kolleger.

 

Skal du have succes i dette job, skal du være udpræget ambitiøs og resultatorienteret. Du skal derfor være klar til at yde den ekstra indsats, det kræver at tage egne initiativer og sikre, at de bliver implementeret med kvalitet.

 • Ansøgningsfrist:

  15. November 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Kasper Brock Laursen, Tlf: 2098 5533, Mail: kalaur@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.