Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Udvikler til forretningsanalyse 

UDVIKLER MED HANG TIL FORRETNINGSANALYSE

Du bliver udvikler hos Datawarehouse gruppen, som er en del af afdelingen Produktionssupport. Vi varetager opgaver for TDC Operation Onsite’s ledelse inden for procesoptimering, driftsrapportering og analyse. Du er med til at håndtere og videreformidle produktionsdata fra vores 800 mand store teknikerstab, som foretager installations-/driftsarbejde over hele landet. Du kan se frem til at få stor indflydelse på dit arbejde i tæt dialog med ledelsen samt en meget afvekslende hverdag.


Arbejdssted vil være København (Teglholmen) eller Århus (Slet)


VÆR MED TIL AT FORBEDRE DATAINDSAMLING OG VIDEREFORMIDLING

Din dagligdag vil omfatte en bred vifte af formidling, udvikling og dokumentation. Helt konkret kommer du til at indgå i et lille team, der samler data fra den tekniske produktion og deltager i videreformidlingen til ledelse og andre afdelinger. Dit fokus vil især være at strømline databaser, så informationen let kan trækkes ud af dem.
Det betyder, at du arbejder med ETL til datamodellering samt automatisering i vores systemer, som er primært udviklet i MS SQL, SSRS, SSIS og SSAS, VBA, klassisk Asp, .NET C# men vi anvender også SAS(er ikke et krav). 
 
Med din store viden om systemer kommer du til at deltage i udarbejdelsen af rapporter, forretningsanalyser og produktionsstyringssystemer. Du vil komme i dialog med både ledelse og andre afdelinger i forbindelse med at implementere nye rapporter, analyser og andre programmer. Du bliver et vigtigt led i forretningens fortsatte udvikling med at forbedre vores målingsmekanismer, rapporter og produktionsstyringssystemer.

ANALYTISK ANLAGT OG ERFAREN MED DATABASER 

 
Du har en uddannelse som eksempelvis cand.it., datamatiker eller lignende. Endnu vigtigere er det dog, at du har erfaring med udvikling af SQL-databaser, og at du kan finde ud af at transformere et brugerønske til et program i eksempelvis SQL, ASP, VBA og lignende. Har du certifikat i nogle af de nævnte sprog, er det kun en fordel. Du er analytisk anlagt, og du kan lide at strukturere og videreformidle store datamængder og sætte dem ind i en større sammenhæng. Personligt er du afslappet og imødekommende over for alle, og du samarbejder uden problemer med folk på alle niveauer i organisationen.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den Du vil høre fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til Sektionschef Jan Bech Christiansen på tlf. 66 67 12 60.

 • Ansøgningsfrist:

  19. November 2017

 • Kontaktperson:

  Sektionschef, Jan Bech Christiansen, Tlf.: 66 67 12 60

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.