Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Henvis job:
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

TELMORE søger Product Manager

Kan du bygge bro mellem IT og forretning, og har du erfaring som product owner? Så er du måske TELMOREs nye Product Manager. Du vil blive en del af TELMOREs Commercial Management (CM) afdeling, der har TELMOREs strategiske og kommercielle end-to-end ansvar.

 

Stillingsbeskrivelse

Som Product Manager i TELMOREs CM-afdeling får du produktansvaret for en række centrale produkter i en agil og teknologiorienteret virksomhed. På disse produkter vil du blive ansvarlig for kundeoplevelsen og tekniske muligheder samt sparringspartner på kommerciel værdi. Herudover vil du skulle agere bindeled mellem afdelingens kommercielle ressourcer og TELMOREs IT-udviklingsafdeling. Stillingen vil indeholde stakeholdermanagement mod resten af TDC Group og TELMOREs ledelse, og du får således en særdeles stor eksponering mod en bred vifte af interessenter.

 

Dine kvalifikationer

 • Ideelt har du tidligere arbejdet 2-4 år som Product Owner i et SCRUM/Kanban/agile setup og har erfaring fra TELCO industrien. Alternativt har du erfaring fra anden abonnementsforretning eller digital forretning
 • Du motiveres af at have ansvaret for vigtige produkter og leverancer, arbejder struktureret og evner at have overblik og se detaljer samtidig
 • Du kan håndtere flere opgaver på samme tid og er villig til at lægge en ekstra indsats, når dette kræves
 • Du kan forstå både de tekniske, kommercielle og kundeorienterede effekter af et tiltag og har evnen til at tænke nyt og finde utraditionelle løsninger
 • Du skal slutteligt kunne håndtere mange stakeholders, fra marketing, kundeservice og finans til eksterne partnere, hvilket medfører, at du kan skabe og udbygge gode relationer til alle omkring dig.

 

Uddannelse er ikke afgørende, men en akademisk uddannelse er et plus.

 

Om TELMORE og CM-afdelingen

TELMORE blev etableret i år 2000 af serieiværksætteren Frank Rasmussen, og opkøbt af TDC Group I 2003. TELMORE har fortsat sin egen organisation og er en del af Online Brands sammen med Fullrate og Blockbuster.

 

TELMOREs CM-afdeling har ansvaret for TELMOREs strategi, priser, produkter, content-partnere og go-to-market. Afdelingen består af 5 personer og har, i tråd med resten af TELMORE, en uformel kultur hvor ansvar, performance og et godt socialt miljø vægtes højt.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 11. februar 2018. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Stillingen vil referere til TELMORE’s kommercielle chef, Nicolai Ladekarl. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Nicolai på 26 80 38 51.

 

 • Ansøgningsfrist:

  11. februar 2018

 • Kontaktperson:

 • Afdelingsdirektør, Nicolai Ladekarl, Tlf: 2680 3851

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

TELMORE er et af Danmarks største mobilselskaber. Historien om TELMORE har været forbundet med evnen og viljen til at gå nye veje, lige siden vi som de første introducerede online selvbetjening. I dag er vi mere end snak. Med TELMORE Play er vi nu også leverandør af indhold, underholdning og inspiration. Vi sammensætter nye ting på nye måder - og trives blandt mennesker, der ligesom os søger det nye.