Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projektkoordinator 

Vi søger:

En fuldtids projektkoordinator til TDC fiberprojektering indenfor privat, nybyg og fælles salg

 

Afdelingsprofil

Du bliver en del af TDC Groups fiberprojektering på mere end 40 medarbejdere.

Vi varetager projekteringen af fiberkabler i hele Danmark, når det drejer sig om kundeordrer samt udbygningen af TDC’s netværk som består af nybyggeri, kapacitetsudbygning, nye mobilmaster, fremskudte DSLAM mm.

 

Opgaverne i stillingen

Du vil få ansvaret for at gennemføre både planlagte og akutte udbygninger af fibernettet, og at gennemføre leverancer til vore kunder til aftalt deadline.

Leverancerne med projekterne til vores kunder sker i tæt samarbejder med vores 2 eksterne partneres, som er Fiber & Anlæg i Danmark (teknikere og gravere) og Accenture i Chennai, Indien (fiberprojekterende). Desuden løbende opfølgning på fremdrift og økonomi på de enkelte opgaver.

 

Dine opgaver omhandler

 • Projektering af TDC fiber til kundeordrer hvilket omhandler Nybyggeri, privatfiberprojektering samt fællessalgs og Bredbåndspuljen, samt udbygningen af TDC’s netværk

 • Registrering og opfølgning i de TDC systemer der relatere til opgaverne.

 • Udsende projekter til entreprenører, og samarbejdspartnere.

 • Positiv dialog med vores entreprenører og forskellige teknikere, samt samarbejdspartnere

 • Samarbejde med forskellige interne TDC afdelinger.

 • Formidle Kommunikation både skriftligt og mundtligt på engelsk omkring dine projekter

 

Indgangsvinklen til stillingen som Projektkoordinator

 • Du nyuddannet med en videregående uddannelse som f.eks. Teknisk designer eller lign.

 • Du har et par års erfaring fra en lignende stilling som projektmedarbejder hvor du har arbejdet med tekniske tegninger

 • God erfaring med koordineringsopgaver og projektstyring, af store opgaver hvor du har haft E2E ansvaret

 • Du er uddannet projektleder med en godkendt eksamen (eksempelvis Prince 2)

 

Arbejdsglæde er et centralt element i afdelingen, på lige fod med god respektfuld humor.

Det er forventet at du som person er positiv og ser muligheder i stedet udfordringer samt at du evner at skabe gode relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Det forventes at du er du er udadvendt, servicemindet og rigtig god til samarbejde, samt skal du have evnen til at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket og du ser løsninger i stedet for begrænsninger.

Vi forventer at du er fleksibel, iderig, forandringsparat og indstillet på at der til tider kan være deadlines som skal overholdes. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være indstillet på at tage selvstændigt ansvar i forhold til kunder og opgaver.

En stor del af jobbet foregår på engelsk, så du skal kunne tale og skrive engelsk, på minimum 9. klasse niveau, men meget gerne højere.

 

Vi tilbyder

Et job inden for et spændende arbejdsområde, fremtidens kommunikations fiberinfrastruktur som er af stor betydning for TDC strategi, desuden bliver du en del af et team på 40 dygtige kolleger, som vil støtte dig i dit daglige arbejde.

 

Andre informationer:

Arbejdssted: Teglholmen 1, København

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål kan du kontakte afdelingsleder Lasse Johnsson telefon 21171621 eller mail: lajohn@tdc.dk

 

Ansøgning:

Ansøgningsfrist er d. 21. december og vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen når den rette kandidat er fundet.


 

 • Ansøgningsfrist:

  21. december 2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Lasse Johnsson, tlf. 21 17 16 21 eller mail: lajohn@tdc.dk

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.