Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

 

Vagtplanlægger YouSee i Sønderborg eller Aarhus

Er du klar til en fremragende mulighedfor at blive en del af en af Danmarks største virksomheder, hvor du vil blive udfordret professionelt og har mulighed for at udvikle dig?

YouSee søger en vagtplanlægger, der brænder for at udvikle værktøjer og rapporter i SQL, VBA, Web og lignende.

Job Beskrivelse 

Jobbet vil give dig en todelt rolle, hvor du både laver vagtplanlægning og også udvikler de værktøjer, som du og dine kollegaer bruger i det daglige arbejde.

Du vil som vagtplanlægger være med tilat sikre, at vi altid har det rigtige antal kollegaer klar til at servicere
vores kunder, når de kontakter os, og at det sker på en omkostningseffektiv måde. Det omfatter blandt andet planlægning af arbejdstider, uddannelse, kurser mm.

Når forudsætninger i kaldsprognoser og lignende ændrer sig, fortolker du data og implementerer ændringer i
vagtplanerne, så der altid er balance imellem ressourcer og kundernes behov.

Derudover er det din opgave at udvikle de værktøjer og rapporter, som hele afdelingen bruger i det daglige arbejde. Derfor er det vigtigt, at du får et indgående kendskab til de opgaver, processer ogudfordringer, som vagtplanlægningen byder på, og at du med denne viden er med til at identificere de næste værktøjer, der kan hjælpe os. Det kan væreværktøjer, der arbejder sammen med vores Workforce Management system, og som gør os i stand til at arbejde smartere. Og det kan være rapporter, der viser udviklingen i nøgleresultater og identificerer de væsentligste områder, hvor vi kan forbedre os. Uanset opgaven, skal udviklingsarbejdet bidrage til, at vi arbejder smartere og bedre til fordel for vores kunder.

Du er en succes som vagtplanlægger, når du udvikler de værktøjer, der gør hele afdelingen i stand til at sikre vores kunder en fremragende service på en omkostningseffektiv måde.

Det perfekte match

Som vagtplanlægger skal du have gode analysefærdigheder og være god til at træffe selvstændige beslutninger på baggrund af indsamlede data for at planlægge ressourcerne i vores kontaktcentre
optimalt.

Det er vigtigt, at du synes, at det er sjovt at programmere, og at du har lyst til både at lære fra dig og at hjælpe dine kollegaer med at udvikle nye værktøjer.

Den ideelle kandidat har erfaring med SQL eller VBA og motiveres af at være med fra starten, når vi opbygger et rapporteringsunivers og en omfattende værktøjskasse.

Dine kvalifikationer

Det er et krav, at du:

o   Har erfaring med at programmere, og at du synes, at det er sjovt.
o   Er detaljeorienteret og analytisk
o   Har omfattende kompetencer i Excel
        
Det er en fordel, hvis du har:

o   Erfaring med at udvikle værktøjer i SQL og VBA.
o   Erfaring fra en rolle som vagtplanlægger.
o   Erfaring med brug af et Workforce Management system.
o   Erfaring med COPC processer.

Vi tilbyder

Vi er en virksomhed med store ambitioner og lyst til at forandre og forbedre os til gavn for vores kunder. Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med ansvar og mange udfordringer. Du får en vigtig rolle i vores ambition om hver dag at levere fremragende service til vores kunder. Og du bliver en del af en velfungerende
afdeling, hvor trivsel vægtes højt. 

Arbejdsstedet er Sønderborg eller Aarhus. Arbejdstiden tilrettelægges som udgangspunkt mellem 8.00-16.00 på hverdage med mindre du har andre ønsker.

Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

 • Ansøgningsfrist:

 • 31-12-2017

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Jelle Van de Mosselaar, Mail: jelle@yousee.dk,  Tlf: 30 70 55 91

 • Arbejdssted:

  Sønderborg eller Aarhus 

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.