Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Commercial manager søges til kombineret kommerciel og strategi stilling i TDC

Strategi- og forretningsudvikling på tværs af TDC koncernen

Har du store ambitioner, drive og lyst til at være med til at skabe Skandinaviens førende kommunikations og underholdnings virksomhed? I så fald er du måske vores nye kollega i TDC Group Strategy & Portfolio Management på hovedkontoret på Teglholmen i København.

TDC Group Positioning & Commercial Optimization
Vi er et team på 8, der i samarbejde med relevante topledere og medarbejdere i forretningsenhederne designer og leder udvikling af produktudbuddet og prissætning på tværs af vores Business-to-Business og Business-to-Consumer divisioner (YouSee, Telmore, Fullrate, Plenti, Blockbuster og TDC Erhverv). 

Group Positioning & Commercial Optimization haret åbent arbejdsmiljø, hvor sparring og samarbejde inden for gruppen er essentielt for succesrig eksekvering. Opgaverne er varierende samt udfordrende og der kan forventes et vist arbejdspres op til deadlines.

En stilling i Group Positioning & Commercial Optimization giver dig et solidt fundament til en fremtidig karriere. Du vil løbende arbejde med fastlæggelse af TDCs- produkt og porteføljestrategi, og herudover vil du få mulighed for at arbejde med mange andre områder som eksempelvis pricing, marketing & positionering, M&A, partnerskaber og TDCs strategiprocesser.

Du vil over tid komme til at arbejde på tværs af TDC koncernens mange forretningsenheder, herigennem vil du få en bred eksponering til TDC’s topledelse. Centralt for din rolle er, at du kan tage selvstændigt ansvar, har gennemslagskraft og kan sikre eksekvering på beslutninger, også når det går stærkt og der er mange stakeholders. Stillingen er en udpræget karriereposition, og med den rette indsats og tilhørende resultater er der store muligheder for en accelereret karriere indenfor koncernen. Tidligere ansatte i afdelingen har med stor succes fortsat karrieren i TDC’s
forretningsenheder helt til koncerndirektørniveau.

Fra analyser til kommercielle beslutninger
Du er analytisk og fact driven i din fremgangsmåde, og formår at omsætte analyser til
anbefalinger, som du kan præsentere på direktionsniveau. En væsentlig del af
din succes vil afhænge af din evne til at opbygge og udvikle gode relationer
til et stort antal interessenter på tværs af organisationen.

I overblik omfatter dine hovedopgaver at:

- Levere et væsentlig bidrag til fastlæggelsen af TDCs strategiske retning i forhold til      prissætning og brandpositionering

- Behandle konkrete pris- & portefølje forslag fra forretningsdivisionerne

- Udarbejde markedsrapportering, analyser, anbefalinger og præsentationer til bl.a. direktionsmøder

- Deltage i strategiske projekter indenfor spektrumauktioner, partnerskabsudvikling og anden forretningsudvikling

Dokumenterbare resultater med strategiarbejde
Din baggrund er en videregående uddannelse på kandidatniveau med topkarakterer, gerne suppleret med et 1-5 års erfaring fra et management konsulenthus eller en strategifunktion i en større koncern, hvor du har leveret dokumenterbare resultater. Nyuddannede vil også komme i betragtning.

Du er analytisk skarp og god til at forvandle kvantitative data til indsigter, vurdere hvad der er realistisk at gennemføre og har en god forståelse for både det strategiske og det kommercielle. Sidst, men ikke mindst, har du en naturlig interesse for teknologi, telekom og medier.


 • Ansøgningsfrist:

  20-12-2017 - ansøgningerne vil løbende blive taget i betragtning.

 • Kontaktperson:

  Vice President, Niklas Dyg, Group Positioning & Commercial Optimization, ndy@tdc.dk,                    Tlf.  +45 51 79 81 70 

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.

51798170
51798170
51798170
51798170