Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Projektkoordinator 

Projektkoordinator til kobberprojektering i TDC Group Infrastruktur.

 

Du bliver en del af TDC Groups kobberprojektering.

Vi varetager projekteringen af kobberkabler i Danmark øst for Storebælt. Vi varetager udbygningen og vedligeholdelsen af kobbernettet i forbindelse med nybyggerier, renoveringer, driftsopgaver, Dslam samt større projekter så som ledningsomlægninger ved Letbanen, Metro og Femern forbindelsen. 

Du vil få ansvaret for at gennemføre planlagte og akutte udbygninger af nettet, og at gennemføre leverancer til aftalt deadline.

Leverancerne med projekterne sker i tæt samarbejder med vores entreprenører (gravere) og interne samarbejdspartnere (bl.a. teknikere). Desuden løbende opfølgning på fremdrift og økonomi på de enkelte
opgaver. 

Dine opgaver omhandler: 

 • Projektering af TDC kobber infrastruktur.

 • Registrering og opfølgning i TDC systemer.

 • Udsende projekter til entreprenører, og teknikere.

 • Positiv dialog med vores entreprenører og teknikere.

 • Samarbejde med interne TDC afdelinger.

Indgangsvinklen til stillingen som Projektkoordinator

 

 • Du er nyuddannet med en videregående uddannelse som f.eks. Teknisk designer eller lign.
 • Du har et par års erfaring fra en lignende stilling som projektmedarbejder hvor du har arbejdet med tekniske tegninger
 • God erfaring med koordineringsopgaver og projektstyring, af opgaver hvor du har haft E2E ansvaret

Arbejdsglæde er et centralt element i afdelingen, så vi forventer at du er positiv og evner at skabe gode relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere.

 

Du er udadvendt, servicemindet og rigtig god til samarbejde. Du skal have evnen til at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket og du ser løsninger i stedet for begrænsninger.

Vi forventer at du er fleksibel, iderig, forandringsparat og indstillet på at der til tider kan være deadlines som skal overholdes. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være indstillet på at tage selvstændigt ansvar i forhold til kunder og opgaver.

 

Vi tilbyder

Et job inden for et spændende arbejdsområde, hvor en del af jobbet er valg af fremtidig teknologi. Coax, fiber eller kobber som valg til fremtidens infrastruktur.

Du vil blive del af et team på 10 dygtige kolleger, som vil støtte dig i dit daglige arbejde.

 

Andre informationer:

Arbejdssted: Teglholmen 1, København

 

Kontaktperson:

Har du spørgsmål kan du kontakte afdelingsleder Lene Romar, telefon 40401122 eller mail lero@tdc.dk.

 • Ansøgningsfrist:

  20. Januar 2018

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Lene Romar, Tlf: 4040 1125 eller mail: lero@tdc.dk           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.