Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Henvis job:
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Data Scientist 

Drømmer du om at blive fremtidens Data Scientist?

Er du nyuddannet eller erfaren analytiker kan TDC Group tilbyde dig en rigtig god mulighed for at prøve kræfter med machine learning og andre former for avancerede analytiske metoder – samt et af Danmarks største ”datahav”, hvor kun fantasien sætter grænser.

 

Er du nysgerrig og proaktiv af natur samt motiveres af at skabe banebrydende analyser – får du rig mulighed for at udfordre og udfolde dine evner, vejledt af kompetente hænder i et team af stærke data scientists.

 

Udvikling i højsæde

I din faglige udvikling vil du få en bred kontaktflade med vores forskellige værktøjer, og bliver godt vant med alle dele af den analytiske proces, herunder konstruktion af analytiske datagrundlag og modellering.

 

Eksempler på opgaver omhandler:

 • Værdikæde- og procesoptimering/analyse

 • Prediktive modeller ift kryds- og opsalg, nedmigrering og churn

 • Anbefalingsalgoritmer til video og musik

 • Attribuering og økonometriske analyser

 • Forecasting

 • Tekst-analyse og billedgenkendelse

 • Chat bots

I dit arbejde vil du dermed stifte bekendtskab med en flere enterprise og open source applikationer som R, Python, Microsoft SQL, SAS, SPARK, Jupyter og Git.

 

Du vil også komme til at få mulighed for at arbejde i spændingsfeltet mellem forretningens behov og den analytiske disciplin – og du lærer dermed at bygge bro, samt at beskue og artikulere mange forskellige forretningsudfordringer ud fra en data-drevet vinkel.

 

En spændende og indholdsrig hverdag

Afdelingen du vil indgå i hedder Predictive Analytics, og har til hovedformål at optimere eksisterende processer i TDC Group samt skabe en bedre kundeoplevelse ved hjælp af avanceret analyse – hvad end vi snakker marketingaktiviteter, kundeservice eller procesforbedringer. Faglig udvikling er i hovedsæde og vi er nysgerrige af natur – hvorfor vi hele tiden skubber baren for hvad man kan med data.

 

Du vil indgå i et team bestående af 6 data scientists og 2 assistant data scientists med et højt fagligt niveau og stort drive – og du vil derfor have trygge rammer, samt det helt rette fundament til at udvikle dine færdigheder, og sætte dit eget fodaftryk.

 

Vi er en del af Business Intelligence & Analytics som er tilknyttet Group Strategy hos TDC Group, og derfor helt tæt på data – samt et stærkt mandat og en bred berøringsflade ud mod organisationen. Alt sammen med til at gøre vores hverdag spændende og indholdsrig.

 

Erfaring med kodesprog som Python, R eller MATLAB

Du går eller har gået på en videregående uddannelse inden for matematik, Statistisk, datalogi eller lignende – og analytiske metoder og machine learning falder dig naturligt. Du har muligvis opbygget en god forståelse og eventuelt erhvervserfaring inden for data mining-disciplinen såsom udvikling af prediktive modeller, klyngeanalyse mm. Hertil har du erfaring med f.eks. R, Python, SAS og/eller SQL. Du er relativt struktureret og fokuseret i dit arbejde med dataanalyse – suppleret med udemærkede kommunikationsevner.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 1. februar 2018, men vi holder løbende samtaler og forbeholder os retten til at besætte stillingen inden ansøgningsfristen. Uanset hvad hører du fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til Head of Predictive Analytics, Jonas Munk på +45 6119 0854.

 • Ansøgningsfrist:

  1. Februar 2018

 • Kontaktperson:

  Jonas Munk, Head of Predictive Analytics, Tlf.: +45 6119 0854

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.