Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Henvis job:
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

IT arkitekt til YouSee

Kan du strømline og sætte retning for over 100 IT systemer

YouSee er i vækst og vi søger en IT arkitekt, der kan hjælpe med at konsolidere vores IT systemer og derigennem give kunderne en bedre service.

 

Afdelingsprofil:

 

Vores afdeling har ansvaret for OSS systemerne. Opgaven vi løser, starter fra det punkt hvor kundens ordre er modtaget, til forbindelsen gennem netværket er oprettet. Vi er en udviklingsafdeling og dine 20 kollegaer arbejder med PHP og Java udvikling i en applikations portefølje på ca. 100 systemer. Vi sidder i Slet ved Aarhus og i Kolkata i Indien.

 

Opgaver og ansvarsområder:

Du bliver systemejer og praktisk it-arkitekt, og som sådan får du ansvaret for, at vores systemportefølje udvikler sig i henhold til aftalte retningslinjer – som du i øvrigt selv er med til at fastlægge. Helt konkret sikrer du genanvendelse af vores systemer på tværs af forretningsenheder i så høj grad som muligt. Du får derfor også ansvar for at rydde op og konsolidere systemerne, så porteføljen er standardiseret og strømlinet. Du kan se frem til et job, hvor du er med til at skabe klarhed og reducere vores fremtidige udviklingsbehov og time-to-market.

Vi arbejder projekt orienteret og du vil derfor indgå i flere projektgrupper, med der formål at varetage det overordnede design ansvar for dit applikationsområde. Vi arbejder også agilt i dele af udviklingsprocessen.

Vi ønsker:

Du er formentlig datalog, it-ingeniør eller lignende suppleret med 3-5 års erfaring med it-arkitektur i en lignende stilling. Har du endvidere erfaring med forretningsanvendte it-systemer, vil det være en fordel. Du får ansvar for en række applikationer og den arkitektur og økonomi, der følger med, og derfor er det afgørende, at du har den rette kombination af teknisk forståelse samt strategisk, økonomisk og forretningsmæssig indsigt.

Som person arbejder du således analytisk og trives med komplekse problemstillinger. Du er løsningsfokuseret og har let ved at formidle løsninger – også hvis de indebærer upopulære beslutninger. I det hele taget er du dygtig til at kommunikere, og dine evner til at skabe relationer og få projektsamarbejde til at fungere, ligger et godt stykke over gennemsnittet. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en stilling med store frihedsgrader til at planlægge din dagligdag.

Du får stor indflydelse på de strategiske beslutninger og kan præge den retning vores systemer skal udvikle sig hen mod. Du vil indgå i et team og kan sparre med mange kompetente kollegaer.

Vores omgangstone er afslappet og humoristisk og vi lægger vægt på at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Ansøgning og kontakt:

Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rigtige kandidat, så send din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Claus Kirring, tlf. 61814444 eller mail clki@tdc.dk. Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristens udløb.  

 • Ansøgningsfrist:

  28. Januar 2018

 • Kontaktperson:

  Director, Claus Kirring, Tlf.: 6181 4444 eller mail: clki@tdc.dk           

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.