Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Vi har brug for flere dygtige BI data engineers
Er du en skarp og kreativ data engineer med sans for at skabe BI løsninger?

Har du evnerne til at overskue store mængder af data og oversætte dem til knivskarpe forretningsvendte løsninger med anvendelse af værktøjer på de mest moderne BI platforme? Så vil du have gode muligheder for at udfolde og udvikle dit potentiale i Business Intelligence & Analytics i TDC.

Vi vil fortsat være de bedste i Danmark til Business Intelligence & Analytics

Business Intelligence & Analytics er TDC Groups midtpunkt for dataopbevaring, rapportering, avancerede analyser og kommunikation til kunderne. Vi dækker hele leverancekæden fra data fødes til de færdige løsninger leveres. Vi spiller en central og innovativ rolle i at konvertere data til indsigt i forretnings- og kundevendte løsninger. Der findes næppe BI afdelinger i Danmark med større bredde end hos os. Du skal hjælpe os med at blive endnu bedre.

Mulighed for hurtig udvikling i krævende BI udviklingsrolle


Du kommer til at arbejde med TDC Groups omfattende datagrundlag, som gemmes og bearbejdes primært med værktøjer fra MS SQL 2016 (SSIS, SSRS, SSAS), Cloudera Hadoop open source samt SAS. Du får dermed mulighed for at udvikle dine kompetencer i flere forskellige miljøer.

Du vil blive en del af afdelingen BI Development. Du kommer til at blive bindeled mellem data og forretningen gennem forskellige udviklingsopgaver, hvor du med en proaktiv tilgang, nysgerrighed både hvad
angår data og teknik samt flair for skabelse af klargjorte data gør os endnu bedre til at levere de efterspurgte BI-løsninger til forretningen.

I overblik vil dine primære opgaver være:

- Udvikle datagrundlag til brug for analyser og rapportering
- Udvikle løsninger til at være kompatible med EU GDPR lovgivningen
- Sammenstille datagrundlag til forbedring af den operationelle effektivitet
- Levere ”business ready” data til samarbejdspartnere i forretningen
- Udvikle best practices inden for udvikling på vores SQL, SAS og Hadoop platforme

Vi er et dedikeret team med høj faglighed og stor erfaring, og du vil opleve en stejl læringskurve. Derudover kan du glæde dig til at arbejde med moderne BI platforme og mange løsninger i en afdeling, hvor vi altid er i godt humør.

Din baggrund

Om du er nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har lysten og evnen til at lære at bruge vores BI platforme til at skabe de rette datagrundlag. Har du i
forvejen kendskab SQL, SAS og/eller Hadoop platforme er det positivt, men vi tager også gerne en runde med at lære dig platformene at kende, hvis du har den rette indstilling og profil. Din uddannelsesmæssige baggrund er ligeledes ikke afgørende. Det er din evne til at kombinere data og anvende vores værktøjer, der
er vigtig for os.  

 • Ansøgningsfrist:

  26-01-2018

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Niels Mejer, Business Intelligence & Analytics, Tlf.: 23 31 70 37

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.