Beklager, men dette job er ikke ledigt i øjeblikket.
Henvis job:
Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Key Account Manager til NetDesign 

Vær med i den fortsatte succes med at levere de bedste løsninger inden for Unified Communication, Collaboration, Netværk og Sikkerhed til Danmarks største virksomheder.

 

Forstår du kundernes behov bedre end dem selv? Er du velbevaret i Unified Communication, Collaboration, Netværk og Sikkerhed. Og kan du kommunikere dine løsninger, så det overbeviser og skaber tillid? Så bliv en del af et dynamisk salgsteam, hvor du får dygtige kolleger, som du kan sparre med, Danmarks mest interessante kunder og en solid leverance organisation. Et partnernetværk af de bedste løsningen inden for alle kategorierne. Glæd dig til en stilling, hvor du får selvstændigt ansvar for din egen portefølje med eksisterende og potentielle kunder blandt Danmarks mest interessante virksomheder, som du plejer og videreudvikler forholdet til.

 

Sammen med et team af eksperter skræddersyr du løsninger til din kundeportefølje

Som Account Manager bliver din fornemmeste opgave at skræddersy løsninger, der opfylder kundernes behov og skaber tilfredshed i store og mellemstore virksomheder. Du planlægger selv dine forskellige initiativer til salg på den korte og lange bane. Med andre ord har du fingeren på pulsen, så du til enhver tid ved, hvilke kunder du nu skal give din opmærksomhed, og hvem du skal have dit næste møde med. Du sikrer, at dine salgsargumenter altid er toptunede, og at din rådgivning afspejler, at du har forstået kundernes behov. Det sker bl.a. ved at sparre med dit team, dine kollegaer i afdelingen, salgsdirektøren og vores leverandører af løsninger, så du altid er bedst muligt forberedt til dialogen med kunden. Da du er ansvarlig for at nå både dine egne og teamets overordnede økonomiske målsætninger, får du brug for dit overblik og din vindervilje til at sætte ind de helt rigtige steder.

 

Dygtig kommunikator med blik for it og kundebehov

Du er uddannet inden for salg og har god erfaring med at styre din egen kundeportefølje. For at få succes i stillingen får du brug for dine solide kommunikationsevner til at skabe og pleje relationer. Og med din skarpe analytiske sans kan du uden besvær afkode kundernes behov og sammensætte løsninger, der skaber værdi for kunderne samt for NetDesign. Desuden har du formentlig et godt kendskab til IT og digitalisering, eller du har kommerciel erfaring fra en tidligere stilling i it-branchen.

 

Som person har du et højt energiniveau, og da du er udadvendt, falder det dig helt naturligt at opsøge dialogen til kunder. Endelig viser din selvstændighed sig i din måde at tage initiativ til opgaver og organisere dit arbejde på.

 

Afdelingsprofil:

Vi er et særdeles velfungerende salgsteam med 11 sælgere med direkte ansvar for Netdesigns mere end 800 mio. kr. omsætning hos Danmarks største virksomheder. Vi er både repræsenteret i Jylland/Fyn og på Sjælland, og arbejder tæt sammen i dagligdagen, hvor vi udfordrer hinanden i bestræbelsen på at blive bedre til vores job og levere bedre løsninger til kunderne.

 

Vi støttes af stærke kompetencer i vores UC-,Netværks- og sikkerhedsteam således at vi kan levere de bedste og mest effektive løsninger til vores kunder. Og mere end 250 andre kollegaer i Netdesign holder styr på implementering af løsningerne, stiller med de bedste konsulent- og projektressourcer og sørger for at sammensætte og levere den serviceaftale, der dækker kundens behov.

 

Det er en stor fordel hvis du har eller er:

 

 • En længerevarende uddannelse

 • Erfaring med at sælge løsninger inden for enten UC, Collaboration, Netværk eller sikkerhed

 • Vant til at bevæge dig på alle niveauer i virksomhederne

 • Arbejdet med udbudsforretning og varetaget det kommercielle ansvar

 • Kendskab til Cisco, HP, Genesys, Avaya, Mitel, SfB, CheckPoint eller andre af vores partneres løsninger

 • En god solid salgsmetodik og evner til at bruge SalesForce i dit salgsarbejde

 • Er en teamspiller og forstår at orkestrere de interne ressourcer mod samme mål

Vi tilbyder en spændende hverdag fyldt med de bedste kunder, kollegaer og løsninger. Masser af udviklingsmuligheder i en virksomhed med stor fokus på både kunde- og medarbejdertilfredshed. Og der er naturligvis tilknyttet en række medarbejderfordele gennem TDC Group fordelsprogram.

 

Mere information eller spørgsmål kan rettes til Bjarne Nielsen, 61 61 00 30.

 • Ansøgningsfrist:

  20. Januar 2017

 • Kontaktperson:

  Underdirektør, Bjarne Nielsen, tlf.: 6161 0030

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.